Days Gone fight to survive

Režisér Days Gone nejspíše pracuje na nové Laře

7. 4. 2022
Zdroj náhledu: igdb.com

Jeff Ross, režisér exkluzivní hry Days Gone pro PlayStation, se připojil ke společnosti Crystal Dynamics, která připravuje nový Tomb Raider.

Ross na svém twitteru napsal: „Jsem nadšený, že mohu oznámit, že právě pracuji v úžasné společnosti Crystal Dynamics jako designový ředitel. To je všechno, co o tom mohu říct, kromě toho, že jsem nadšený z projektu a především z kolektivu opravdu skvělých lidí.“

Ross o své nové roli neuvedl více podrobností, ale vzhledem ke skutečnosti, že společnost Crystal Dynamics předevčírem oznámila, že se připravuje nová hra Tomb Raider, je možné předpokládat, že se bude podílet na dalším Lařině dobrodružství.

Ross odešel ze studia Bend v roce 2020, stejně jako jeho kolega, scenárista a režisér Days Gone John Garvin. Rossův odchod pravděpodobně souvisí s tím, že společnost Sony odmítla schválit pokračování Days Gone. Ross neskrýval své zklamání, že se další díl akčního titulu z roku 2019 neuskuteční, a tvrdil, že Days Gone 2 by se vyznačovalo lepší technologií a dynamičtějším otevřeným světem.

Zdroj: gamesradar.com

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.