Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Filip Kohn má před sebou premiéru v MČR

Thursday, 07. 04. 2022 - 15:07, Radovan Szabosi   

Filip Kohn má před sebou premiéru v MČR

Talentovaný český závodník Filip Kohn se o víkendu poprvé představí před domácími fanoušky v rámci Mistrovství České Republiky v rally. Junior JC Academy usedne za volant Fordu Fiesty Rally3 Jantar Teamu z dílen LMP Racing na Valašské Rally s Tomášem Střeskou co by navigátorem. Černo-žlutý vůz běžně pilotuje rally jezdec Jan Černý ve WRC3.

dsc-0226.jpg

„Na premiéru s Fordem Fiestou Rally3 Jantar Teamu se strašně moc těším. Pro mě se jedná o první závod v tomto voze, navíc v českém mistrovství," říká Kohn.

ob1-6724.jpg

Závodník už se s Fiestou svezl na Autodromu v Sosnové za asistence Jana Černého, nyní se ale jedná o ostřejší tempo, navíc skutečnou zkoušku odvahy. Loni řídil vůz pro Opel Adam Cup.

dsc-1512-1.jpg

„Bude to náročné, podmínky nahrávají tomu  že to bude skutečně složité. Nicméně protože je Fiesta čtyřkolka, tak bude pravděpodobně jednodušší na řízení. Před tímto závodem jsem absolvoval dva testy. První dva testy jsem učinil s Janem Černým, kde jsme nastavovali tlumiče.

ob1-6724.jpg

Na poslední test nám sněžilo a trať byla rychlejšího charakteru, což mi také určitě pomohlo k nabití nových zkušeností," pokračuje český rally jezdec.

ob1-7139.jpg

„Každopádně hlavním cílem je dojet závod. Na výsledky se začneme zaměřovat spíše až postupně. Diváky bych ale rád pozval na shakedown, zároveň na mých sociálních sítích budu informovat o diváckých místech a dění přímo z mého pohledu."

dsc-0080-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri