Mladá Boleslav: Město nechalo upravit vnitroblok v blízkosti pomníku Metoděje Vlacha

08.04.2022 16:59 | Tisková zpráva

Město nechalo prostřednictvím Správy komunkací zlepšit prostředí ve vnitrobloku nedaleko pomníku Metoděje Vlacha u Havlíčkovy ulice.

Mladá Boleslav: Město nechalo upravit vnitroblok v blízkosti pomníku Metoděje Vlacha
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Na stavbu, která je před dokončením, se ve čtvrtek přišel podívat i náměstek primátora Jiří Bouška, radní a jednatel Compagu Miloslav Neuman a zástupci Správy komunikací.

Součástí úprav byly oprava kanalizace, oprava a rozšíření zdejší obslužné komunikace, nový povrch parkovácího stání pro automobily a oprava rozpadajícího se malého  schodiště. Zbývá dokončit terénní úpravy a vyměnit lavičky. Jak zdůraznil Miloslav Neuman, při provádění úprav se komunikovalo se zdejšími občany a byla snaha reagovat na jejich připomínky.

„V nedalekém okolí jsme už revitalizovali průjezdné komunikace a přilehlé vnitrobloky, nyní dokončujeme další úpravu a hodláme v tom pokračovat dále. Připravujeme projekty a minimálně jeden z nich bychom chtěli realizovat v letošním roce. Neděláme to vše najednou, jdeme krok za krokem, ale s cílem to vše opravit. Totéž se týká chodníků v této oblasti," řekl náměstek primátora Jiří Bouška.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …