Oslava v seriálu ZOO: Sabině Laurinové je půl století! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Oslava v seriálu ZOO: Sabině Laurinové je půl století!

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (Prima TV)

Za pugéty skoro nebyla vidět. Sabina Laurinová, seriálová Sidonie Novotná ze ZOO, měla včera padesátiny. Rozhodně na ně ale nevypadá. Gratulace nebraly konce, režisér Jaromír Polišenský (56) přinesl dort.

Pod záminkou toho, že se musí něco upravit na jejím kostýmu, ji režisér odvolal z placu, použil lest, aby se mohly předaly dary. „Říká to každý, že to nečekal, ale já jsem opravdu netušila, co se chystá,“ podotkla překvapená herečka. Sama své kulatiny moc nevnímá. „Byl to takový malý příjemný mejdan. Vždy jsem na svoje narozeniny pracovala. Oslavu zatím nepřipravuji, asi ji odložím, protože mejdany jsou lepší neplánované a později. Myslím, že přijde lepší čas a počasí,“ přiznala oslavenkyně.

Sabina Laurinová mlží o novém chlapovi? Do třetice by to už mělo klapnout

Video se připravuje ...

Narozeniny si připomene spíš jen v kruhu rodiny. „Už mi není cet a dcera Valinka bude mít narozeniny 28. dubna a těch cet jí bude,“ poznamenala Sabina, která zavzpomínala na časy před dvaceti lety, kdy první dceru čekala. „Točili jsme DOREMI a měla jsem termín každým dnem. Kamera mě zabírala jen po ramena jako bustu. Uzavírali na mě sázky, jestli porodím ve studiu,“ smála se Laurinová.

Sabina Laurinová: S rolí v novém seriálu se teprve sžívám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
12. 4. 2022 • 14:47

Padesát a pořád stejně roztomilá a sladká.

j.p.toman
10. 4. 2022 • 08:43

Auto se stane veteránem ještě za kratší dobu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.