Bundesliga - souhrn 29. kola: Bayern opět vítězně

08.04.2022, 22:27, aktualizováno 10.04.2022, 21:24
Komentáře a souhrny
Robert Lewandowski (© AFP)
Bayern Mnichov zvítězil nad Augsburgem a na druhý Dortmund, jenž v předehrávce uspěl ve Stuttgartu, má pět kol před koncem stále devítibodový náskok. Zaváhal třetí Leverkusen, jenž remizoval v Bochumi, a po výhře s Hoffenheimem se mu přiblížilo Lipsko. Freiburg veze tři body z Frankfurtu a upevnil si pátou příčku...

RB Lipsko - TSG Hoffenheim 3:0

10.04.2022 19:30

Góly: 5. Christopher Nkunku, 20. Marcel Halstenberg, 44. Dominik Szoboszlai

Hoffenheim potvrdil, že aktuálně není v dobré pohodě, a na půdě Lipska utrpěl již svou třetí porážku v řadě. Už do přestávky prohrával o tři branky, přičemž o žádnou dramatizaci tohoto klání se až do závěrečného hvizdu sudího Dankerta nezasadil. Christopher Nkunku, Marcel Halstenberg a Dominik Szoboszlai, tahle trojice se mimochodem zapsala do listiny střelců.

Domácí byli v prvním poločase jasně lepším týmem, vykazovali taktéž parádní efektivitu a o svém triumfu rozhodli už během něho. V 5. minutě se ujali vedení, to když Szoboszlai poslal centr ze standardní situace do šestnáctky, tam nebyl dostatečně důrazně bráněný Nkunku, jenž si snadnou kličkou poradil s vracejícím se Kadeřábkem, a poté zacílil svou levačkou po zemi přesně na bližší tyč. V 9. minutě se pokoušel náskok saského výběru navýšit Forsberg, avšak hlavičkou kýžený prostor brány netrefil. Lipsku však tato skutečnost ve finále vůbec nevadila.

Ve 20. minutě totiž hoffenheimský brankář Baumann kapituloval podruhé. Laimer proběhl volným územím ve středu pole, po jeho počínání se balón přesunul na levou stranu, a ačkoli se Halstenberg nenacházel v nejvýhodnějším střeleckém úhlu, z halfvoleje ho napálil vážně přesně, až se odrazil od vzdálenější brankové konstrukce a za pak brankovou čáru. A ve 44. minutě Die Roten Bullen udeřili gólově také naposledy. Simakan vyslal dlouhý pas zprava, ve vápně sklepl Nkunku merunu pro Szoboszlaie, který ve skluzu pohotově překonal Baumanna.

Hosté rovněž po obrátce působili v ofenzívě bezradným dojmem, jejich protivník si pohotový náskok bez větších obtíží hlídal, přičemž třeba v 69. minutě ho mohl vylepšovat Forsberg, ale ani v tomto případě se mu nedařilo v koncovce. Ještě se následně zjevili ve slušných šancích Szoboszlai či jeho spoluhráč Dani Olmo, ani jeden z nich však konečné vítězství neokořenili.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - SC Freiburg 1:2

10.04.2022 17:30

Góly: 54. Filip Kostić - 27. Vincenzo Grifo, 69. Nils Petersen

Svěřenci Olivera Glasnera na remízu s Barcelonou nenavázali a doma trochu překvapivě podlehli Freiburgu 1:2. Hostům zajistil už v poločase náskok Grifo a rozhodující branku vstřelil po Kostićově vyrovnání Petersen. Freiburg se minimálně na pár hodin posunul na páté místo tabulky.

Eintracht ve čtvrtek remizoval s Barcelonou a fanoušci byli do nedělního zápasu velice optimističtí. Glasnerovi svěřenci dokonce neprohráli čtyři ligové zápasy v řadě, a tak byli považováni za papírového favorita.

Utkání nabídlo opatrný začátek a zejména na Eintrachtu šla vidět jistá únava ze čtvrtečního zápasu Evropské ligy proti Barceloně. Vlažnější začátek narušil až ve 27. minutě slušným pokusem Frankfurt a Flekken si připsal první těžší zákrok. Domácí šanci neproměnili, a tak udeřilo na druhé straně. Sallai ustál souboj v obklíčení tří hráčů, procedil přihrávku na Vincenza Grifa, který zblízka nezaváhal! Další rána stihla Eintracht vzápětí, když musel pro zranění odstoupit Sow. V prvním poločase nemohla být o nějakém strhujícím tempu řeč a diváci v ochozech stadionu se spíše nudili.

Začátek druhého poločasu už vyšel lépe Eintrachtu a v 54. minutě bylo vyrovnáno. Nejprve nebyla uznána branka Lindströma, který se nacházel v ofsajdu, ale hned vzápětí prostřelil brankáře Filip Kostić.

Freiburg pak sáhl k čerstvým silám a výsledkem bylo opětovné vedení. Dvacet minut před koncem odcentroval Günter a Nils Petersen na zadní tyči celou akci úspěšně zavřel. Eintracht musel znovu dotahovat a v závěru se mu to málem podařilo. Střídající Jakić dokonce rozvlnil síť, ale ke vší smůle domácích byl odmáván ofsajd. Další příležitost už si domácí nevypracovali a doma s Freiburgem prohráli.

Více informací k zápasu

VfL Bochum - Bayer Leverkusen 0:0

10.04.2022 15:30

Góly: -

Favorizovaný Bayer poprvé od poloviny února nastoupil v základní sestavě se svým nejlepším střelcem Patrikem Schickem, ovšem v nepříliš zajímavém utkání nedokázal proměnit penaltu a nakonec vybojoval jen bezbrankovou remízu, boj o elitní čtyřku zaručující skupinovou fázi Ligy mistrů se mu tedy opět komplikuje. V tabulce Bundesligy sice zůstává na třetím místě s dvaapadesáti body, ale před pátým Freiburgem je už jen o čtyři body.

Domácí výběr za svým protivníkem příliš nezaostával po herní stránce a celkově si dokonce vypracoval více střeleckých pokusů, nicméně remízu určitě může považovat za úspěch. Pět kol před koncem má totiž záchranu na dosah, neboť je dvanáctý se šestatřiceti body a na šestnáctou barážovou pozici Bielefeldu drží dostatečný desetibodový odstup. Celý zápas spíše probíhal v opatrnějším duchu a gólových možností bylo k vidění vskutku poskrovnu.

Domácí v poslední době kosí série zranění a výjimkou nebyl ani tento nedělní duel, protože zhruba po odehrané půlhodině musel opustit trávník Tah a nahradil ho Bakker. VfL si vytvořilo svou největší možnost necelých deset minut před přestávkou, kdy z hranice pokutového území napřáhl Soares, jenomže jeho dělovka orazítkovala pouze břevno.

Obrázek hry se příliš neměnil ani ve druhém poločase, i přesto ale mohl Bayer rozhodnout v 65. minutě. Po hezké přízemní kombinaci získal míč Paulinho, kterého v pokutovém území evidentně podrazil Löwen a rozhodčí Zwayer bez jakéhokoli váhání ukázal na penaltový puntík. K nabídnuté možnosti se postavil Moussa Diaby a rozvlnil síť, avšak při zahrávání podklouzl a balónu se dotkl hned dvakrát, proto Zwayer tento gól neuznal. Ve zbývajícím průběhu k ničemu zásadnímu již nedošlo, český útočník Schick nakonec odehrál 77 minut.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Union Berlín 1:4

09.04.2022 18:30

Góly: 49. Timo Baumgartl (vl.) - 31. Genki Haraguchi, 53. Grischa Prömel, 74. Sheraldo Becker, 85. Sven Michel

Vítězný celek má proto stále šanci urvat i post zaručující účast v Lize mistrů. Mnohem pravděpodobnější je ale nepochybně vstupenka do Evropské či Evropské konfederační ligy. Naopak Stará dáma zůstává předposlední, ačkoli situaci má stále ve svých rukou.

Už ve 2. minutě se pokusil o nůžky domácí Timo Baumgartl, jenže jimi střihnul jaksi polovičatě, takže pro Marcela Lotku žádná složitá práce. To po následné ráně Beckera už musel náhradník za Alexandera Schwolowa předvést velmi dobrý zákrok. Stejně si počínal i po dalším rohu, kdy jeho pozornost opět testoval Baumgartl.

Obránci ve službách die Eisernen se v úvodu toho klání přeorientovali spíše na útočníky, protože ani Niko Gießelmann nechtěl zůstat pozadu a muž v rukavicích musel být pozorný. To samé platilo i za čtyři minutky, kdy dokonale přečetl úmysly Taiwa Awoniyho. V minutě osmnácté mohl pálit Vladimír Darida, ale nezadařilo se podle představ.

Po půl hodině Lotka nezkrotit centr z pravé strany, nicméně s nepříjemnou situací při střele Sheraldo Beckera mu vypomohl Peter Pekarík. Na úvodní gól se tedy čekalo půl hodiny. Beckerův centr z pravé strany putoval na zadní tyč, kde hlavičkoval Genki Haraguchi sice do tyče, ale od ní se kulatý předmět odrazil do sítě - 0:1.

Poté Darida našel Belfodila, jehož hlavička nemohla Rönnowa výrazněji ohrozit. Myziane Maolida pak odmítnul vyrovnání, protože těsně minul pravou tyčku. Do konce poločasu ještě o centimetříky minul rovněž hlavou kapitán Unionu Christopher Trimmel. A po něm se znovu připomněl aktivní Becker, když obešel Boyatu, aby se poklonil umění Marcela Lotky.

Pět minut po startu druhého dějství přišlo na pořad večera vyrovnání. Ishak Belfodil hledal před bránou spoluhráče. Místo toho našel Timo Baumgartla, který nešťastně zacílil do vlastní svatyně - 1:1. Dredryck Boyata pak Frederika Rönnowa nepřekonal, takže Grischa Prömel mohl po následující akci slavit, jelikož hlavou z malého čtverce zařídil svému týmu opětovné vedení - 1:2.

V 67. minutě se neúnavný Sheraldo Becker chopil rozehrávky přímého kopu, se kterým si gólman poradil. Reprezentant Surinamu se prosadil až poté, co pravačkou zamířil přesně k pravé tyči - 1:3. Za šest minut měl možnost snížit Belfodil. Dánský náhradník za Andrease Lutheho byl znovu lepší. V 85. minutě ještě Baumgartlův centr zpracoval Sven Michel, aby kvalitním zakončením k pravé tyči dal výsledku jeho finální podobu - 1:4.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - FC Augsburg 1:0

09.04.2022 15:30

Góly: 82. Robert Lewandowski (pen.)

Bývaly doby, kdy mnichovský velkoklub dokázal nad die Fuggerstädter vítězit výraznějším rozdílem. Například pět roků zpátky bavorskému soupeři nadělil šestku. O druhém dubnovém víkendu roku 2022 se však na tříbodový zisk nadřel. Rozhodnout musel pochopitelně Robert Lewandowski, jenž pro svůj tým pojistil post bundesligového lídra, zatímco FCA budou mít co dělat, aby za pět kol nemuseli smutnit ze sestupu o patro níž.

V Allianz Areně byl plný dům, ale že by divákům a divačkám servírovali aktéři na hrací ploše atraktivní fotbalovou podívanou, to se rozhodně napsat nedá. Za celou partii bylo k vidění pouze pět střel, které směřovaly mezi tři tyče. Hned čtyři z nich měli na svědomí borci oblékající dres klubu, který v německé nejvyšší znovu obhajuje titul.

První poločas přinesl nepřesnosti, bezradnost v ofenzivní fázi i nějaký ten ostřejší zákrok, jako když ve 39. minutě dostal Rafal Gikiewicz od krajana Roberta Lewandowskiho do hlavy. Naštěstí se všechno obešlo bez zranění a augsburská jednička utkání dochytala. Ve druhém dějství v podstatě čtvrt hodiny pokračovala mizérie první půle. Teprve v 63 minutě musel zmíněný gólman vytáhnout na roh dobrou střelu z kopačky Joshuy Kimmicha.

V 80. minutě hlavičkoval Lewa a Reece Oxford zastavil balon rukou. Rozhodčí Patrick Ittrich si šel prohlédnout záznam a protestujícím domácím vyhověl, co se odpískání pokutového kopu týče. Nejlepší kanonýr soutěže mířil po své pravé ruce, zatímco muž v rukavicích skákal na opačnou stranu, takže nebylo, co řešit - 1:0.

Naštěstí viníkovi sudí kartu neudělil, protože by už byla druhá v zápase. V minutě pětaosmdesáté předvedl parádní ránu Kimmich, jenže neskončila v síti, nýbrž na břevně. Niklas Dorsch pak musel ještě uklízet z nebezpečného prostoru. Nicméně to nebylo nic platné, když nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal Manuela Neuera pořádně ohrozit.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Arminia Bielefeld 4:0

09.04.2022 15:30

Góly: 11. Lukas Nmecha, 38. Lukas Nmecha, 48. Maximilian Arnold, 53. Max Kruse

Vlci potvrdili, že proti tomuto soupeři se jim dlouhodobě daří. Ve vzájemném klání nepoznali hořkost porážky od roku 2007. Za současné situace si po desátém vítězství vytvořili osmibodový náskok na barážovou pozici, kterou zásluhou lepšího skóre okupuje právě Arminia.

Přitom kdo ví, jak by to všechno dopadlo, kdyby Robin Hack už ve 3. minutě proměnil svou obrovskou šanci. Vyběhnuvší Koen Casteels zvednul pravou ruku a útočník hostujícího celku ji v podstatě trefil. Hned poté se prosadil Lukas Nmecha, jenže branka nemohla platit kvůli ofsajdu. Třiadvacetiletý rodák z Hamburku si chuť spravil po uplynutí úvodní desetiminutovky.

Yannick Gerhardt posunul do vápna a následnou střelu Stefan Ortega rukou nezkrotil - 0:1. Po čtvrt hodině hry se Jonas Wind s balonem dvakrát nerozpakoval a nekompromisně jej napálil do pravé tyče. V další minutě defenziva výběru Franka Kramera opět pohořela, takže se domácí dostali do přečíslení. Nmechu vychytal gólman. Xaver Schlager pak z dorážky sice skóroval, ale co to bylo platné, když stál v ofsajdu?

Ve 38. minutě byl rohový kop Wolfsburgu prodloužen na zadní tyč, odkud vracel hlavou na malé vápno Yannick Gerhardt a Lucas Nmecha stejnou částí těla dopravil míč na místo určení - 2:0. Do konce otevíracího dějství stačil Hack už jenom přestřelit. Začátek druhé půle vyšel svěřencům Floriana Kohfeldta výborně.

Krüger fauloval Ridleho Bakua a nařízený přímý kop z necelých dvaceti metrů uklidil do sítě Maximilian Arnold, přestože Ortega si na letící předmět sáhnul - 3:0. Zkáza die Arminen byla dokonána ve třiapadesáté minutě. Nmecha pobídnul na pravém, křídle Bakua, jehož centr do vápna skončil na hlavě Maxe Kruseho, jenž cílil do prázdné klece - 4:0.

V 56. minutě mohl Nmecha završit hattrick, leč zblízka přestřelil. Na další pokus se ve Volkswagen Areně čekalo čtvrt hodiny. Wind ale našel jenom připraveného brankáře. Brian Lasme pak trochu pozlobil Casteelse. Skóre se ovšem neměnilo. A to nejen při této situaci, nýbrž do finálního hvizdu rozhodčího Benjamina Branda, který nemusel řešit žádný vyloženě sporný moment.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - 1. FSV Mainz 05 3:2

09.04.2022 15:30

Góly: 60. Ellyes Skhiri, 78. Dejan Ljubičić, 82. Luca Kilian - 14. Jonathan Burkardt, 55. Karim Onisiwo

Kozli si tedy z osmi posledních vzájemných klání připisují teprve druhou výhru. Nejlepší střelec domácího celku, patnáctigólový Anthony Modeste, odehrál celý duel, nicméně si připsal "pouze" jednu asistenci. I ta ovšem znamená, že jeho současný zaměstnavatel má proklatě blízko k pohárovým příčkám. Die Nullfünfer se od nich naopak zase o kousek vzdálili.

Od samotného úvodu bylo znát, že oba kluby nechtějí jenom bránit. V 7. minutě se prosadil Jonathan Burkardt, ale kvůli předchozímu faulu musel stav zůstat bezbrankový. Stejný hráč si spravil chuť ve 14. minutě. Alexander Hack mu posunul míč na pravou stranu. Když jednadvacetiletý forvard doběhnul do šestnáctky, vytvořil nemastnou neslanou střelu, která se kvůli smolné teči Luky Kiliana stala pro Marvina Schwäbeho nechytatelnou - 0:1.

Ve 20. minutě se dvěma protihráčům vyhnul Ondrej Duda, jehož zakončení z hranice vápna lapil Zentner do svých rukavic, takže vyrovnání se nekonalo. Jeho protějšek musel zanedlouho zasahovat proti Burkardtovi. Další výživná rána patřila Jean-Paulovi Boëtiusovi. Gólman se neváhal proletět a předvedl parádní zákrok.

Další pokus obstaral Kingsley Ehizibue, jenže na místo určení jej nedopravil. Při centru z levé strany se Zentner při vybíhání najednou zastavil. Naštěstí pro něj nehlavičkoval Modeste v optimální pozici. Změna stavu tedy následovala až v 55. minutě. Karim Onisiwo si naběhnul za obranu na míč od Dominika Kohra, načež si doběhnul až do vápna, kde zblízka prostřelil brankáře - 0:2.

Nicméně skvadra Steffena Baumgarta to rozhodně nezabalila a už za pět minutek dokázal snížit Ellyes Skhiri, když jeho směrem prodloužil centr od rohového praporku Anthony Modeste. Ze tří metrů pak opravdu nebyl problém rozvlnit síť - 1:2. Hosté se pak začali ve větší míře soustředit na bránění, což se jim stalo osudným.

V 78. minutě to vydalo, že Mark Uth celou slibně se rozvíjející akci zadrbal. Avšak balon se se štěstí odrazil do dráhy Dejana Ljubičiće, jehož zakončení placírkou pravé nohy přineslo vyrovnání - 2:2. V minutě dvaaosmdesáté nejprve po rohu Zentner famózně lapil hlavičku Saliha Özcana. Ve finále to ale nebylo nic platné, protože dorážející Luca Kilian měl před sebou mimořádně snadnou úlohu - 3:2. V nastavení pro změnu pouze vyrážel Schwäbe, načež Marcus Ingvartsen trestuhodně přestřelil.

Více informací k zápasu

Greuther Fürth - Borussia Mönchengladbach 0:2

09.04.2022 15:30

Góly: 18. Marcus Thuram, 24. Alassane Pléa (pen.)

Hříbata sice také neprožívají nejlepší sezonu, nicméně během jara svá představení zlepšila a v tabulce pomalu stoupají vzhůru. Tentokrát bodovala ve čtvrtém utkání v řadě, zatímco soupeř po dvou remízách připisuje devatenáctou porážku v sezoně.

V 7. minutě předvedl výbornou práci s balonem Marcus Thuram a jeho akci scházel pouze gól, který ovšem Andreas Linde nedopustil. V závěru úvodní dvacetiminutovky nejprve minul Florian Neuhaus, ale hned po něm to byl zmíněný francouzský syn slavného otce, kdo převzal přihrávku od Alassaneho Pléy a přízemní střelou pravačkou zajistil svému týmu vedení - 0:1.

Hned ve 23. minutě Timothy Tillman ve vlastní šestnáctce poslal na zem Stefana Lainera a rozhodčí po poradě s kolegou u videa ukázal na penaltový puntík. Pléa vylepšil svou dosavadní sedmigólovou bilanci, když jeho placírka k pravé tyči byla natolik přesná, že na ni muž v rukavicích ke škodě domácího výběru nedosáhnul - 0:2.

Po půl hodině hlavičkoval těsně vedle Branimir Hrgota. V závěru poločasu se ještě do míče opřel Lainer, ale s razancí to výrazně přehnal. Po změně stran jako první zkusil štěstí Julian Green, jenže mířil nad. V 65. minutě vytvořil pumelici Alassane Pléa a Linde musel zasahovat. Deset minut poté se Florian Neuhaus ocitnul za obranou a skóroval. Odpískaný ofsajd mu však radost překazil.

Další dobrá šance patřila Breelu Embolovi. Švýcarský reprezentant při ní cílil vedle tyčky. Následná hlavička Dicksona Abiamy byla rovněž nepřesná. Stefan Leitl tedy do šatny opět odcházel s porážkou. Tu další se se svým týmem pokusí odvrátit za týden v duelu s Hoffenheimem. Gladbach přivítá na vlastním stadionu Köln.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - Borussia Dortmund 0:2

08.04.2022 20:30

Góly: 12. Julian Brandt, 71. Julian Brandt

Při výhře hostů v poměru 0:2 Erling Haaland neskóroval, takže nadále zůstává na šestnácti trefách. Alespoň si připsal na konto asistenci při prvním ze dvou gólů Juliana Branda, díky kterým je BVB zase o krok blíže konečné druhé příčce. Naopak VfB budou ve zbývajících pěti kolech nadále bojovat o udržení.

Svěřenci Marca Roseho měli k úvodnímu zásahu hodně blízko už v 8. minutě, kdy Raphaël Guerreiro zacílil do brankové konstrukce. O čtyři minutky později norský zázrak doběhnul balon za obranu, aby ve vápně posunul na Brandta, který uklízel zblízka do zcela odkryté klece - 0:1. Původně to přitom vypadalo, že se bude pokračovat za bezbrankového stavu, dokud rozhodčí Osmers nedostal echo od kolegy u videa.

Následně vymyslel Marco Reus zajímavou patičku, se kterou si Florian Müller poradil, zatímco na opačném pólu musel proti Marmoushově zakončení zasahovat Gregor Kobel, jenž do Borussie přestoupil právě ze Stuttgartu. Právě egyptský fotbalista měl ve 22. minutě výbornou příležitost na vyrovnání, jenže míč otřel pouze o horní síť. Do konce poločasu se nadále hrálo v solidním tempu, leč k ohrožení té či oné svatyně už nedošlo.

Zato krátce po změně stran si za obranu na dlouhý centr naběhnul Tiago Tomás. Jelikož před ním ale balon skočil, nedokázala jej z malého vápna nasměrovat mezi tři tyče. Po hodině hry vyprodukoval přízemní střelu Reus, nicméně skóre se neměnilo. To platilo i po následné střele Pascala Stenzela, jenž orazítkoval břevno. Velká škoda pro výběr Pellegrina Matarazza.

V 66. minutě Raphaël Guerreiro pobídnul hostujícího kapitána, který našel pouze připraveného gólmana. Pět minutek poté se kulatý předmět dostal na hranici šestnáctky k Julianu Brandtovi. Jeho rána před Kobelem nepříjemně zaplavala, takže švýcarskému rodákovi nezbylo, než zalovit v bráně - 0:2. Ovšem deset minut před vypršením řádné hrací doby předvedl zákrok večera, když pravou rukou parádně vytáhnul technické řešení v podání Borny Sosy.

Roberto Massimo pak hlavičkoval vedle a v poslední minutě to byl opět Chorvat Sosa, kdo si balon na levé straně vápna zpracoval, aby jej následně ze vzduchu napálil za Kobela. Bohužel pro ně i pro celý Stuttgart rozezvučel pouze břevno. Vskutku smolné utkání pro celek z Bádensko-Württemberska, který bude o další body bojovat za týden v Mohuči, zatímco Signal Iduna Park uvidí souboj proti Wolfsburgu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov29223486:2969
2.Borussia Dortmund29193770:4260
3.Bayer Leverkusen29157768:4252
4.RB Lipsko29156864:3151
5.SC Freiburg29139746:3448
6.TSG Hoffenheim291351150:4544
7.Union Berlín29128938:3944
8.1. FC Köln291110841:4343
9.Eintracht Frankfurt291091040:4039
10.1. FSV Mainz 05291151343:3638
11.Borussia Mönchengladbach291071241:5237
12.VfL Bochum291061330:4036
13.VfL Wolfsburg291041533:4534
14.FC Augsburg29881334:4632
15.VfB Stuttgart29691436:5327
16.Arminia Bielefeld295111323:4326
17.Hertha BSC29751731:6626
18.Greuther Fürth29371924:7216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
Bastaron

Strašnej shit

Reagovat
berliner

Union skvela vyhra ze hriste soupere a potesil i Monchengladbach kazdopadne pokud jde o Herthu tak doufam ze ze hriste Augsburgu neco privezou a Freiburg doufam ze aspon remizuje ve Frankfurtu.

Reagovat
Ingimir

"Vlci potvrdili, že proti tomuto soupeři se jim dlouhodobě daří. Ve vzájemném klání nepoznali hořkost porážky od roku 2007."

to sa Wolfsburgu lahko darí, keď Bielefeld od 2009 Bundesligu až do tejto sezóny nehrala

Reagovat
berliner

Az na to ze jsme ji hrali uz v minule sezone takze ne nemas pravdu

Reagovat
Ingimir

no jo, kontroloval som si tie sezóny na Wiki a neuvedomil som si že aktuálna tam ešte nie je... každopádne to nijako drasticky nemení význam môjho príspevku, stále je to 11 sezón čo spolu mohli hrať maximálne tak v pohári

Reagovat
Bayern +

Mazraoui je údajne hotová vec a v prípade Gravenbercha sa už len čaká na dohodu s Ajaxom, s hracom sme dohodnutí.

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Seydou Doumbia

Mazraui fuj, ale Gravenberch je topka

Reagovat
Jardman

Proč?

Reagovat
Seydou Doumbia

problémovy maročan

Reagovat
Jardman

Další Benatia? A koho bys teda rád na pravého beka, tam je někdo potřeba jak sůl.

Reagovat
Seydou Doumbia

Mukiele, Lainer, Castagne, Aguilar, Celik, Mbabu, H.Traoré, Maehle, Clauss, Dest, Aina...tady bych si určitě vybral

Reagovat
Bayern +

Ale najlepsi je Hakimi.

Reagovat
Seydou Doumbia

Bavím se o reálných možnostech

Reagovat
db18

Nechtěl Hakimi odejít, protože ho spoluhráči šikanujou?

Reagovat
Seydou Doumbia

to jsem nepostřehl

Reagovat
db18

Now, French journalist Daniel Riolo has claimed that the PSG man is tired of life at the Parc des Princes and does not interact with any of the club's South American stars, which includes Lionel Messi and Neymar.

Speaking to the After Foot show on French outlet RMC, Riolo said: "Hakimi is going crazy, the South Americans don't talk to him anymore.

"He already wants to leave Paris, he is fed up. In this team his qualities have never exploded, so maybe you have to give him up.

"I criticised Hakimi for his fluctuating form, but it must be said that in this team he struggles to express his qualities.

"He is angry and that's normal, he can't take it anymore."

Reagovat
Bayern +

Práve preto som to spomenul. Plus teda ešte Cancelo, toho sme mali zafixovať do výmeny s DC11.

Reagovat
Bastaron

Víc jak půlka z nich fakt není materiál pro Bayern. To už by tam mohl hrát dál Pavard radši.

Reagovat
Seydou Doumbia

No když nebudeme počítat hakimi, arnoldy, cancela a podobný tak moc není z čeho vybírat...a dost hráčů umí překvapit tak i zklamat

Reagovat
REPLIKATOR

Penaldowski

Reagovat
Jardman

Reagovat
berliner

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele