Shadow Force: Omar Sy jde do akce s ostříleným Joe Carnahanem

Shadow Force: Omar Sy jde do akce s ostříleným Joe Carnahanem | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Představitel Lupina bude s rodiou na útěku před zabijáckými agenty.

Režisér Joe Carnahan dlouho přešlapoval na hraně raketového vzletu ke hvězdám. Status režisérské superstar dosud stále nezískal, nicméně v rámci akčního žánru neustále točí nebo píše snímky, které příznivce ostré akce zkrátka baví, i když třeba mohou mít nějaké dílčí mouchy. Po přelomu letopočtu zaujal diváky snímky jako Narkotika nebo Sejmi eso. Právě po nich to vypadalo, že se z něj stane režisér větších projektů, když postupně natočil A-Team a Mezi vlky. Filmy jako Šofér, Mistrovská úroveň nebo Copshop už však zase patří mezi menší projekty, které si našli příznivci akce, ale širší veřejnost o nich nejspíš nemá pojetí. Několik let to vypadalo, že natočí třetí Mizery, ale nakonec je pouze podepsaný pod scénářem, od režie pro tvůrčí neshody odstoupil. A něco podobného se stalo s letoším akčním dobrodružstvím Uncharted.

Teď má Joe na talíři další středně velký projekt se slušným obsazením, který by mu opět mohl začít pomalinku prošlapávat cestičku k větším rozpočtům a širšímu diváckému povědomí. Carnahan připravuje akční thriller Shadow Force, kde mu hlavní role hrají Omar Sy a Kerry Washington. Sy vlastně má tak trochu podobnou kariérní trajektorii jako Carnahan, když velký Hollywood roky lízal, ale zcela se mu do něj proniknout nikdy nepodařilo. Možná kvůli francouzskému původu a nedokonalé angličtině. Svět si jej zamiloval po snímku Nedotknutelní, pak se jeho úspěchu pokoušel Hollywood využít v nejrůznějších vedlejších rolích ve filmech jako X-Men: Budoucí minulost nebo Jurský svět. Další skutečný hit však pro Sye přišel až spolu se zlodějským seriálem Lupin. Vedle něj ve snímku bude vystupovat také Kerry Washington, známá především ze seriálu Skandál.

Snímek pojednává o bývalých manželech, na jejichž hlavu je vypsaná odměna. Musejí proto opět spolupracovat, aby zachránili holé životy a především život vlastního syna před bývalým zaměstnavatelem – tajnou jednotkou zabijáků, jež se je teď snaží zneškodnit. Zápletka nezní nikterak originálně, nicméně u podobných přímočarých akcí je stěžejní především to, jak je akce zpracovaná, tak snad se Carnahan zase jednou předvede v pozitivním světle. Scénář společně s ním napsal Leon Chills, který je zatím podepsaný prakticky jen pod seriál Na tenkém ledě. Jedním z producentů je Sterling K. Brown, jenž měl hlavní roli hrát původně.

Foto je ilustrační - Omar Sy v seriálu Lupin

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Shadow Force: Omar Sy jde do akce s ostříleným Joe Carnahanem | Fandíme filmu Shadow Force: Omar Sy jde do akce s ostříleným Joe Carnahanem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest