InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vedoucí Jistebnice po pauze ubránila výhru v Sepekově

SEPEKOV – Velký šlágr 16. kola nejnižší krajské soutěže I. B třídy, skupiny C se dnes hrál na hřišti třetího Sepekova, kam přijel jasný vládce soutěže z Jistebnice. Sepekovu měl ale k bodům na úkor favorita vůbec poprvé pomoci zkušený Josef Komárek, který přišel z Milevska. V první půli, kdy hrála Jistebnice po silném větru, vstřelila dvě branky a držela náskok, byť své šance měli i Sepekovští. Ti pak svého soupeře po pauze zmáčkli, lídr soutěže se prakticky nedostal na dostřel Horkovy brány, ale Sepekovským postupně docházely síly. Stačili tak jen snížit na konečných 1:2 střídajícím Ondřejem Vlkem v 85. minutě. Na pozápasové radosti jistebnických hráčů i fanoušků bylo znát, jak moc si těžce vydřeného vítězství v Sepekově váží. Sepekov v dalším kole hostí opět doma Planou nad Lužnicí (sobota, 17), Jistebnice hraje doma se Soběslaví B (13.30).

TJ Sokol Sepekov – 1. FC Jistebnice 1:2

(0:2). Branky: 85. Vlk – 25. Turnovec, 34. Muž. Rozhodčí: Mráz – Cimrhanzlová, Bernát. DFA: Petr Třeštík. ŽK: 1–6 (Kosobud – Stoszek, Podzimek, Muž, Ruber, Hejlík, Vavřina). Přihlíželo 130 diváků.

Sepekov: Horek – J. Bolek, Kuchař, J. Kosobud, L. Koutník – Kašpar (54. Vlk), Komárek – Tupý, Alexa, Brůžek (81. M. Koutník) – L. Hadáček.

Jistebnice: Vavřina – Sváček, Podzimek (83. Vacek), Ruber, Šváb – Buchtele, Turnovec (92. Bojko) – Popelka (66. Horčička), Muž (81. Hejlík), Mrzena – Stoszek.

Ve středečních Milevských novinách přineseme rozsáhlý rozhovor s Josefem Komárkem. Čtyřiatřicetiletý špílmachr se vrátil domů do Sepekova, odkud vyrazil do Milevska roku 1996. Jak po zápase přiznal, naposledy hrál na sepekovském hřišti někdy v deváté třídě základní školy o tělocviku. Teď už je ale zpátky doma. Od hřiště to má k baráku pět minut pěšky a plánuje, že v Sepekově už dohraje svou úspěšnou fotbalovou kariéru. Své poslední angažmá začal těsnou porážkou 1:2 s první Jistebnicí.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace