Denisa Nesvačilová v bizarním zeleném kostýmu ufona: Devět hodin v maskérně a velké bolesti hlavy

Herečka Denisa Nesvačilová (30) se momentálně pravidelně objevuje v oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas. Diváci ji už mohli vidět například v rolích Františka Ringo Čecha, Jennifer Lopez nebo Jiřího Korna. V předposledním díle však předvedla něco naprosto bizarního.

Převlékla se totiž do celotělového kostýmu zeleného ufona se jménem El Chombo. Nesvačilová si sice mohla na pódiu při zpěvu písničky s názvem Dame Tu Cosita pořádně zaskotačit, prozradila ale také, že při přípravě na tuto roli si sáhla až na dno svých sil.

Nejhorší na tom celém byla totiž samotná příprava, při níž se Nesvačilová měnila v ufona. V maskérně musela kvůli kostýmu, který zahalil celé její tělo, strávit devět hodin! Údajně jí z nanášení kostýmu také velmi bolela hlava, a tak to pro ni bylo náročné po fyzické i psychické stránce. Nakonec to však úspěšně zvládla. „Musím přiznat, že poslední hodiny v maskérně pro mě byly už hodně psychicky i fyzicky náročné. Začínali jsme lepením vysokého čela, které mi v průběhu začalo padat na oči, takže jsem ho jimi musela držet, aby se nezhroutilo úplně. Hlava mě z toho začala bolet jako snad nikdy v životě,“ popsala postup maskérů pro web Šíp.

„Nakonec jsme ale ve spolupráci s trpělivým a profesionálním týmem vše dovedli ke zdárnému konci a já doufám, že i k divácky nezapomenutelnému vystoupení,“ dodala.

Vyjádření fanoušků k její show byla však spíše rozporuplná. Někteří se vyjadřovali ve smyslu, že se Tvář snažila herečku akorát zesměšnit. „Cítím se trapně za ni,“ psal dokonce jeden z diváků na Instagramu.

Včera ale vše napravila skvělým vystoupením Jany Kratochvílové.

Zdroj: Šíp, Instagram