Zde může být vaše reklama.

Chystají koncerty No Way Back. Olomoucká kapela Moonpark vydala singl

No Way Back. Olomoucká kapela Moonpark vydala singl

foto: Tomáš Helísek

11. 04. 2022 - 10:00

Moonpark, to je Michal (zpěv), Jiří (kytara), Petr (baskytara) a Ivo (bicí). Parta čtyř muzikantů, kteří milují melodický rock, rádi spolu hrají, tvoří, skládají, ale také jsou. Po více než roce stráveném na zkušebně se konečně představí fanouškům. Aktuálně vydali singl s názvem No Way Back, k němuž nechybí videoklip, a 6. května je čeká první koncert – v Bounty Rock Cafe.

„Asi před třemi lety jsme se sešli s Jirkou u piva na Dolním náměstí, kde se v různých časových intervalech potkáváme snad dvacet let, bavili jsme se o hudbě a slovo dalo slovo. Řekli jsme si, že si po mnoha letech zkusíme zahrát. Po dlouhém hledání Jirka objevil talentovaného Michala. A Ivo k nám přišel snad z jiné galaxie,“ popisuje začátky kapely baskytarista Petr Kolář. Ihned prý zafungovala ona pověstná muzikantská chemie. „Myslím, že naší nejsilnější stránkou je různorodost prostředí, ze kterých jsme do kapely přišli. Ta směs od metalu, přes rock až k alternativnímu popu pomáhá nezapadnout do stereotypů žánru a rozšiřuje obzory. I proto jsou naše zkoušky tak tvůrčí,“ vysvětluje bubeník Ivo Zvejška.

Kapela právě vydala singl s názvem No Way Back, k němuž vznikl i videoklip. „Natáčení probíhalo v Jánských Koupelích a moc jsme si ho užili, i když byla opravdu velká zima,“ nastiňuje kytarista Jiří Doležel a dodává, že se nemůže dočkat, až se Moonpark představí fanouškům. „Hudbu miluju. Je to pro mě životní cesta, možnost, jak vyjádřit sám sebe. Ale teprve publikum tomu všemu dává hlubší smysl. Ta vzájemná energie je nepopsatelná,“ konstatuje.

Koncert se koná 6. května ve 20:00 v Bounty Rock Cafe. O opening večera se postarají hardrockoví G.O.C. „Dlouho jsme se na tenhle okamžik těšili a věříme, že to bude stát za to!“ říká závěrem zpěvák Michal Koláček.

Veškeré informace o kapele najdete na webu. Vstupenky na koncert pořídíte zde, nebo na místě před začátkem akce.

 

Další články