Větší překvapení než těhotenství Burešové: Nesvačilová ve Tváři fanoušky zaskočila

Herečka Denisa Nesvačilová (30), která se poslední dobou pravidelně ukazuje v oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas, byla zatím ostatními vždy považována za ten nejslabší článek. Jak se však ukázalo, i ten nejslabší účastník má šanci tento pořad vyhrát.

„Ona také nic jiného dělat nemůže, když neumí zpívat. Takhle řada se nepovedla. Velké zklamání,“ komentoval její výstupy ve Tváři jeden z fanoušků a ostatní měli dost podobné názory. Fanoušky totiž šokovala svou bizarní proměnou v zeleného ufona.

Své první vítězství ve Tváři však získala za píseň Milování za svítání od zpěvačky Jany Kratochvílové. I když šlo zatím o její nejlepší výstup, i tak se fanouškům moc nelíbil. „Janu Kratochvílovou jsem si teda ohromně užila. Přála jsem si něco, kde bych mohla využít svůj hlas a emoce. Pro nás herce je taková píseň jako balzám…,“ napsala Nesvačilová na svůj Instagram.

Její vítězství bylo tedy po dříve kritizovaných vystoupeních velkým překvapením pro fanoušky a nikdo jej nečekal. Dokonce sama Nesvačilová se vyjádřila v tom smyslu, že to nečekala ani ona, uvedl Expres. Pro mnohé to tak byl tedy mnohem větší šok, než když Eva Burešová v této show oznámila těhotenství poté, co zarputile tvrdila, že rozhodně těhotná není.

Zdroj: Instagram, Expres