Přejít k navigační liště

Zdroják » Zprávičky » Letošní Techweek slibuje více než 15 eventů

Letošní Techweek slibuje více než 15 eventů

Zprávičky Různé

Nálepky:

Chyběly vám během corony tech meetupy s pořádnou dávkou networkingu? Kiwi.com taky. Proto letos znovu pořádá akci Techweek, během které si přijde na své každý, kdo se zajímá o technologie a dev kulturu. “Stýskalo se nám po eventech. Chtěli jsme komunitě přinést po dlouhé době nefalšovaný meetup se zajímavými talky a prostorem pro networking a zábavu,” říká Honza Bleha, manažer Community teamu v Kiwi.com.

Techweek, který poběží v týdnu mezi 22. a 30. 4. 2022 nabídne několik meetupů hned v šesti městech střední Evropy, především pak v ČR a na Slovensku.

Na co se těšit

Techweek nabídne meetupy pro fanoušky mobilních technologií, AI, nebo také FuckUp Night a mnoho dalšího.

“Některé akce jsou pořádány našimi přáteli z jiných komunit a firem, u některých meetupů zase mohou účastníci zavítat přímo do hlavního sídla Kiwi.com a poslechnout si některého z místních speakerů,” vysvětluje Katka Pejšková, jedna z organizátorů akce. 

Všechny meetupy a akce patřící k Techweeku jsou pro účastníky zdarma, stačí se registrovat na https://code.kiwi.com/techweek a vybrat si. 

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.