Hlavní obsah

Tragická zpráva. Bývalý hráč Realu Madrid Rincón zemřel na následky autonehody

Nejčernější předpovědi se naplnily. Bývalý kapitán kolumbijské fotbalové reprezentace Freddy Rincón podlehl zraněním hlavy, která utrpěl při pondělní automobilové nehodě v Cali. O dnešním úmrtí pětapadesátiletého někdejšího hráče Realu Madrid či Neapole a účastníka tří mistrovství světa informovala klinika Imbanaco.

Bývalý fotbalista Realu Madrid Freddy Rincón zemřelVideo: sntv

 
Článek

"Přes veškerou péči našich lékařů a ošetřujícího personálu dnes pacient Freddy Eusebio Rincón zemřel," uvedla klinika v prohlášení.

Rincón v pondělí řídil vůz, který se srazil s autobusem. Po převozu do nemocnice se podrobil tříhodinové operaci a zůstal s poraněným mozkem v kritickém stavu. Při havárii se zranili také čtyři lidé z Rincónova auta a řidič autobusu. Příčina nehody je dosud předmětem vyšetřování.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Bývalý kapitán kolumbijské reprezentace Freddy Rincón tragickou autonehodu nepřežil.Video: sntv

Rincón byl společně s Carlosem Valderramou či Faustinem Asprillou členem úspěšné generace kolumbijských hráčů, kteří dovedli tým na MS 1990, 1994 a 1998. V národním mužstvu odehrál 84 zápasů a vstřelil 17 gólů. Byl rovněž kapitánem brazilského celku Corinthians, jenž v roce 2000 vyhrál světový šampionát klubů.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.