Hlavní obsah

Vrah, který touží po Thálii. Černohumorný Barry se vrací 25. dubna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oceňovaný seriál Barry s Billem Haderem v hlavní roli bude mít pokračování. HBO Max uvede 25. dubna třetí řadu série, jež získala celkem třicet nominací na cenu Emmy.

Foto: HBO

Bill Hader (seriál Barry)

Článek

Barry (Bill Hader) je nájemný vrah, který se během práce v Los Angeles rozhodne zcela změnit svůj život. Pro čečenského mafiána Gorana Pazara má zabít začínajícího herce, který má poměr s Pazarovou manželkou. Pronikne proto na lekce herectví, kterou vede oblíbený Gene Cousineau. Prostředí ho tak nadchne, že pověsí vraždění na hřebík a touží se stát hercem. Uniknout ze světa zločinu je ale dost těžké.

Barryho přítelkyni Sally, která se právě chystá uvést svůj první televizní seriál, ztvárnila Sarah Goldbergová, čečenského mafiána hraje Anthony Carrigan, učitele herectví Henry Winkler.

Netflix vymaže ze seriálu Franka Langellu, řekl vtip o kolegyni

Film

Sarah Burnsová hraje vyšetřovatelku Mae a v dalších rolích se představí

D’Arcy Carden či Michael Irby.

První dvě řady seriálu získaly celkem třicet nominací na cenu Emmy a vyhrály v kategoriích Nejlepší herec v hlavní roli v komediálním seriálu (Bill Hader) a Nejlepší herec ve vedlejší roli v komediálním seriálu (Henry Winkler) nebo Nejlepší střih zvuku a míchání zvuku. Třetí řadu napsali a režírovali Alec Berg a Bill Hader.

Reklama

Výběr článků

Načítám