Znáte opravdový věk těchto herců z Ulice?

Znáte opravdový věk těchto herců z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice běží na televizních obrazovkách už skoro sedmnáctým rokem. Právě o tolik let zestárli také herci, kteří se v Ulici objevují od samotného začátku. Tipnete si, kolik jim vlastně je?

Ljubě Krbové bude letos 64 let, Jaroslava Obermaierová oslaví 76. narozeniny

Ljuba Krbová se v Ulici objevuje už od roku 2005 jako Anička Lišková. Ta v seriálu prošla velkou osobní proměnou. Stala se z ní žena s nadhledem a pochopením. V životě toho zakusila hodně, ale nikdy nezahořkla. Víte, kolik má Ljuba Krbová let? Letos v červenci (5. července) oslaví své 64. narozeniny. Že na tolik ani nevypadá? V reálu je stejně energická jako Anička Lišková!

Jedním z kmenových herců Ulice je představitelka Vilmy NyklovéJaroslava Obermaierová. Té letos bude 76 let, ale energie má na rozdávání. V Ulici aktuálně hlídá svého syna Lumíra ve snaze dozvědět se, jak mu to jde s randěním a kdy jeho novou přítelkyni pozná.

Kolik je sourozencům Jiřímu a Aleně Štréblovým?

Při sledování Ulice vás mohlo napadnout, jaký věkový rozdíl může dělit sourozence Alenu Štréblovou a Jiřího Štrébla? Zatímco představitelka Mileny Pumrové letos oslaví (27. dubna) 56. narozeniny, jejímu bratrovi bude o 8 let více.

Kolik je Anežce Rusevové a Jiřímu Knihovi?

Ulici jednu dobu tvořili pár, tedy pár čerstvě po rozchodu. Řeč je o Vendule a Máriovi. Zatímco Vendula se v Ulici objevila dříve, aby lépe poznala svého otce, Mário se za ní posléze přistěhoval. Aktuálně jsou z nich dobří kamarádi. Zatímco Anežka Rusevová letos oslaví své 36. narozeniny, představitel Maria Jiří Kniha v květnu oslaví 41 let.

Anežka Rusevová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Kolik je Karolíně Lipowské?

Jedním z nejmladších herců v Ulici je Karolína Lipowská, která ztvárňuje ekologicky smýšlející studentku Anežku Klímovou. Herečka Karolína Lipowská, která si mimo jiné zahrála i ve filmu Chlap na střídačku, se narodila v roce 2005. Letos jí bude 17 let.

Tipovali jste věk svých oblíbených postav správně? Pokud ne, nic se neděje. Zejména v případě hereček Ulice platí, že věk je jenom číslo. Například již jednou zmíněná Ljuba Krbová, Vanda Hybnerová nebo Ilona Svobodová jsou důkazem toho, že zrají jako víno.

Zdroj článku:
  • autorský text