Gwen Stefani (52) se předvedla v řadě sexy outfitů a ukázala svou skvělou postavu

Přidat na Seznam.cz

Zpěvačka Gwen Stefani na svém Instagramu předvedla naprostou módní show: ukázala několik opravdu úžasných kousků, svou novou řadu make-upu a postavu ve formě.

Dvaapadesátiletá Gwen je už dlouho kromě neuvěřitelné zpěvačky také módní ikonou. A jedna z našich nejoblíbenějších věcí na této ženě je, že se nikdy nebojí vzorů a vždycky vypadá jako dokonalá punková princezna.

Ve svém nejnovějším instagramovém videu Gwen střídá 10 různých looků, přičemž jeden je lepší než druhý. Začíná v červených šatech s černými volánky, přechází do žlutého kostkovaného kompletu připomínajícího její éru s písní No Doubt, pokračuje růžovým třpytivým číslem a dalšími odvážnými kousky. To vše na její hit Yummy z roku 2006.

Jak to, že Gwen vypadá stále tak skvěle? Rozhodně se nebojí chodit do posilovny! Gwen řekla časopisu Women’sHealth, že cvičí pět dní v týdnu a že neexistuje žádné tajemství, jak se udržet v kondici. „Nemám žádnou kouzelnou věc, kterou bych dělala, abych se udržela fit. Jím opravdu zdravě, věnuji se svým vystoupením a cvičím,“ řekla. Čas strávený v posilovně podle ní pomáhá i jejímu duševnímu zdraví.

„Vždycky se cítím lépe, když mám rutinu, i když ji někdy nesnáším. Špatně hraju tenis. Pak chodím do posilovny. Ráda dělám dřepy a výpady a lehké váhy. Neblázním jako dřív. Dělám jen tolik, aby se moje tělo cítilo dobře,“ řekla Gwen časopisu.

Ráda si také zpestřuje život: Vyzkoušela jógu a pilates, ale nejraději má něco ze staré školy, jako je box.

Co se týče výživy, Gwen je už léta známá jako vegetariánka (začala ve dvanácti letech!) a stále se vrací k veganství. Gwen požaduje sójové mléko, špenát, celer, mandle a bio ovoce, jako jsou banány, švestky, jablka a hrušky.

Zdroj: womenshealthmag.com