Horoskop na týden od 18. 4.-24. 4. 2022: Býky čeká spousta práce, Lvi naberou nový směr

Přidat na Seznam.cz

Váš horoskop na týden od 11. dubna do 17. dubna 2022 je opět tady! Jako každý týden se podíváme se na to, co vás čeká v rodinných i partnerských vztazích, ale také v kariéře!

BERAN

Vaše srdce bije pro někoho, kdo na vás v poslední době silně zapůsobil. Zájemce o vás se konečně také vyjádří! Svými finančními, uměleckými, obchodními, politickými a/nebo profesními činy vyčníváte z davu a děláte výborný dojem na své klienty a šéfy.

BÝK

V lásce budete mít štěstí a váš život se změní k lepšímu, ale pozor, může se změnit také k horšímu. Změna zaměstnání, nečekané stěhování, profesní reorganizace nebo příprava do práce vám zabere čas.

BLÍŽENCI

Význam výrazu „motýli v žaludku“ pochopíte, až někoho potkáte na výletě s přáteli. Budete strategičtí, ambiciózní, výřeční a obratní v obchodním, politickém, profesním nebo uměleckém jednání. Zkrátka se prosadíte s velkou elegancí.

RAK

Už nějakou dobu si (se zármutkem v srdci) všímáte, že si vás přátelé váží mnohem více než někteří členové vaší rodiny. Potřebují jen čas na to, aby vás lépe poznali. Novináři, redaktoři nebo spisovatelé budou mít co dělat, aby se dostali na scénu, a to díky planetě Merkur.

LEV

Váš milostný život nabere nový směr. Nový člověk, kterého jste si vybrali nebo o kterého máte zájem, je tak příjemný. Vaše výměny probíhají přirozeně. Pravděpodobně dosáhnete úspěchu v profesním, uměleckém, obchodním nebo politickém životě. Pokud ne, zanedlouho k tomu dojde. Mohli byste dokonce získat mnohem lepší plat.

PANNA

Nepřijímáte situaci a to vám brání žít v harmonii s milovanou osobou. Musíte zahájit dialog, abyste tento konflikt vyřešili. Přijmete novou práci, která pro vás bude výzvou, abyste vynikli. Dobrou zprávou je, že tuto výzvu zvládnete.

VÁHY

Vaše vytrvalost vám umožní překonat všechny rodinné problémy, které se mohou tento týden objevit. Vaše milostné vztahy budou mimořádně inspirativní a pravděpodobně se vám podaří uskutečnit několik skvělých nápadů. V práci budete řešit několik projektů najednou. Klient přinese do mlýna spoustu vody.

ŠTÍR

Ukážete svou nejlepší stránku a navážete dobré přátelství, ne-li rovnou milostný vztah. Na obzoru může být také těhotenství, které potěší vašeho partnera a celou rodinu. Vaše vysoce rozvinutá analytická mysl vám umožní vidět to, co ostatním uniká, a budete schopni převzít kontrolu nad všemi situacemi.

STŘELEC

Vaše drahá polovička bude více nervózní, ale pokud do hry vložíte trochu humoru, může to mezi vámi dvěma uvolnit napětí. Mohli byste se rozhodnout využít svůj talent ve prospěch většího lidského společenství. Pokud ne, vaše schopnosti budou uznány a budete vybráni k realizaci některých kvalitních projektů.

KOZOROH

Příbuzný nebo přítel si donekonečna stěžuje, aniž by převzal kontrolu nad svým životem. Už to nevydržíte a riskujete, že je odříznete. Vaše síla jednat bude velká. Budete moci získat body a posunout své profesní, politické, obchodní nebo umělecké projekty kupředu. Budete také těžit z dobrého materiálního štěstí.

VODNÁŘ

Váš silný magnetismus bude působit na mnoho krásných lidí. Především vám umožní poznat příjemné lidi. Zkrátka, bude na vás krásný pohled. Zejména během společenské vycházky se vás zmocní bouře, pokud se to tak dá říci. Při pohovoru projdete testem a získáte dobrou práci nebo smlouvu.

RYBY

Brzy se zrodí krásný milostný příběh. Pokud jste již zamilovaní, budete k sobě v tomto týdnu obzvláště připoutáni. Vzdělání nebo nové školení vám umožní lépe fungovat v každodenním životě nebo lépe vykonávat svou práci. Šéf by mohl zasáhnout ve váš prospěch a tato nečekaná podpora vás potěší.

Zdroj: redakce