Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

A.N.D.U.L.A se opět zamilovala: Chci s ním mít hodně dětí, napsala nadšeně

Aneta Chovanová alias  A.N.D.U.L.A se rozešla se svým snoubencem Františkem.
Zdroj: se souhlasem A.N.D.U.L.Y
+ Další 4 fotografie
Osudové setkání

Aneta Chovanová alias A.N.D.U.L.A sice oznámila rozchod s Františkem Doležalem, otcem svého syna Patrika, teprve nedávno, ale teď už je zase po uši zamilovaná. Tak to alespoň tvrdí na svém Instagramu, kde se rozepsala o osudovém setkání s panem Božským. Sladší zápletku by nevymyslela snad ani Rosamunde Pilcherová. 

Aneta Chovanová v minulosti tvořila pár s Františkem Doležalem, se kterým přivedli na svět syna Patrika. Během vztahu prošli těžkými zkouškami, které nakonec nadobro rozdělily jejich cesty.
Poprvé se pár rozešel kvůli Františkově nevěře, pak ale nejspíš i díky společnému synovi dali vztahu a společnému soužití ještě jednu šanci. Došlo i na zásnuby, ale místo velkolepé svatby došlo k druhému a pravděpodobně už definitivnímu rozchodu. Důvodem byla opět nevěra a s tím spojená chybějící důvěra ve vztahu.

Aneta tak zůstala opět sama, ale sexy blondýnka s nápaditým humorem dozajista nemá o nápadníky nouzi. Může se chlubit nejen svým vzhledem, ale i vymakanou postavičkou z fitka, kterou čas od času obohatí své sociální sítě. A právě ve fitku došlo k osudnému setkání, jak sama A.N.D.U.L.A popsala na svém Instagramu. A jak jinak než vtipně!

Láska na první pohled?

Aneta se o setkání rozepsala na svém Instagramu a celý příběh podala ve svém stylu. “Zamilovala jsem se ve fitku. OMG. Ten byl! Usmáli jsme se na sebe asi 3 a půlkrát. Když jsem vedle něj cvičila, telefonovala jsem a on si sundal sluchátka, aby slyšel můj hlas. Bylo to děsně romantický!" začala popisovat Aneta.

“Už několikrát jsem si představovala, jak se společně smějeme, když točí v náručí všechny naše děti, a já s ním chci hodně dětí!” dodala.

Pro telefonní číslo si A.N.D.U.L.A ale nedošla. “Říkala jsem si, že nebudu trapná, nepůjdu si pro číslo přece,” a zmínila vtipný příběh, kdy se naposledy odhodlala oslovit chlapa kvůli číslu, ze kterého má dodnes trauma.

“Co když přijde on a řekne si o číslo? Dám mu ho, nebo budu dělat Zagorku? Pak jsem si ale řekla, že vlastně nechci, aby přišel. Protože to by znamenalo, že hned za každou přijde a řekne jí o číslo, takže to bude kurevník a co já s kurevníkem, že jo,” zakončila historku, kterou opět pobavila všechny své sledující, jimž tak spadl kámen ze srdce, že je Aneta stále sama. Těm totiž neuniklo, že je vtipnější, když je single, než pokud je zrovna ve vztahu.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy