InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chyšky v jarní části plují na vítězné vlně a oslavily nového sekretáře

CHYŠKY – Čtyřmi výhrami v řadě vstoupili do jarní části fotbalisté Chyšek. Nejprve zvítězili na Velký pátek v dohrávce odloženého derby doma proti Milevsku B (2:1) a do nedělního zápasu proti Hradišti tak mohli jít v dobrém rozmaru. Formu potvrdili a navlékli na vítěznou sérii čtvrtý korálek. Ve vyrovnaném utkání domácí dvakrát udeřili ze standardních situací – v první půli se po rohu prosadil nejlepší hráč utkání Jan Málek, který mimo rozhodující branky navíc na stoperu vynuloval ofenzivní hráče hostí, druhý gól přidal po přestávce Jiří Barda, když se nejlépe zorientoval po standardní situaci. Gólman Pavel Hoferek si navíc připsal první čisté konto na jaře. Chyšečtí fotbalisté si dali stoprocentním startem jara dobrý základ, aby se vyhnuli přímým záchranářským starostem.

 

V den zápasu proti Hradišti se navíc narodil možná budoucí sekretář FC Chyšky, syn toho současného Michala Vačleny – Marek. V Chyškách je zkrátka poslední týdny co slavit.

FC Chyšky – TJ Hradiště 2:0

(1:0). Branky: 14. Málek, 79. Barda.

Sestava Chyšek: Hoferek – O. Dvořák, R. Vačlena, Málek, Brož – M. Kosík (67. Jiří Barda), Vaverka – Lívanec (79. M. Prášek), O. Vačlena, V. Kosík – Šimák.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace