InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jarních gólů na okresní fotbalové scéně přibývá, přispěli k tomu i střelci Makova

TÁBOR – Dvě ze tří okresních fotbalových soutěží mužů na Táborsku pokračovaly o prodlouženém velikonočním víkendu druhým kolem. S probouzejícím se jarem pozvolna procitají i střelci. Oproti minulému víkendu padlo v zápasech okresního přeboru a III. třídy o patnáct branek víc. Nejvýraznější kanonádu si užila bezmála padesátka diváků v Březnici, kde domácí tým deklasoval soupeře z Řepče devíti góly, aniž by sám byť jen jednou inkasoval. Bezesporu největší pozornost na sebe ale strhl výsledek střetnutí Malšice versus Tučapy. Doposud vedoucí tým tabulky na malšickém trávníku tvrdě narazil, podlehl domácím 0:3 a přepustil výsadní postavení záloze Meteoru Tábor. V patách má navíc své víkendové přemožitele. Napínavé jaro slibuje situace ve III. třídě, kde se sedm mužstev od vedoucích Pojbuk až po Košice tísní v rozmezí pouhých pěti bodů. Týdeník Táborsko si pro svou výpravu za okresním fotbalem vybral sobotní duel Makov Hůrka – Stádlec. Domácí celek v něm nad posledním týmem soutěže jasně dominoval, v našlapané tabulce poskočil na druhou příčku a ztrácí na vedoucí Pojbuky už jen bod.

 FK Makov Hůrka – Sokol Stádlec 5:0 (2:0), branky: 35. a 69. P. Čapek, 21. Kohout, 85. Zb. Šmejkal, 86. Brožovský, rozhodčí Čamra – Matera, Šimeček, ŽK (1-2): 66. Drtílek – 26. Kupilík, 29. Kovařík, 38 diváků.
 Makov Hůrka: J. Čapek – Brožovský, P. Čapek, Drtílek, Kohout, Novotný, Šimek, J. Šmejkal, Vomlela, Zb. Šmejkal, Uhlíř, Šitner.
 Stádlec: Hána – Kovařík, Buchcar, Hrych, Kupilík, Nimburský, Fišer, Kadlec, Beran, Jírovec, Petrák, Kos, Hořejší.

 Za průběhem jednoznačného utkání na makovském hřišti se ve středečním Táborsku ohlédnou ofenzivní reprezentanti obou mužstev, domácí kanonýr a klubový lídr David Brožovský a stádlecký Jaroslav Kadlec, který "hasil" arogantně vyhlížející neochotu kapitána týmu Pavla Kovaříka. Prostor samozřejmě dostanou i tradiční rubriky Hráč kola a Tým kola spolu s dalšími informacemi z uplynulého kola.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace