19/4
Už máte vyvýšené záhony? Spolu s dřevěným pískovištěm jsou skvělým vybavením zahrad

Už máte vyvýšené záhony? Spolu s dřevěným pískovištěm jsou skvělým vybavením zahrad

19. dubna 2022 v 00.00 , Zahrada

V posledních letech se můžete stále častěji setkat na zahrádkách, zahradách s vyvýšenými záhony. Mají totiž mnohé výhody, a když jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, o které se jednou za rok postaráte, svou službu budou plnit mnoho let. Navíc jsou velmi hezké, použít je můžete nejen na pěstování ovoce a zeleniny, ale i na okrasné květiny a traviny, které vám na zahradě vytvoří nepřehlédnutelné pestrobarevné o­ázy.

Vyvýšené záhony z kvalitního materiálu

Vyvýšené záhony v několika velikostech a různých rozměrech, nabízí kupříkladu chráněná dílna wood season. Poctivě odvedená práce a masivní borové dřevo jsou zárukou, že vyvýšené záhony, které zde vznikly, plně uspokojí vaše potřeby i přání.

Tento typ záhonů má mnoho výhod. Nebude vám do úrody vrůstat tráva z okolí záhonu, ani úroda se nebude rozrůstat do trávy. Vše, co vypěstujete, dokonale ochráníte od škůdců. Sadit můžete začít dříve, než na klasické záhony. V těch vyvýšených je půda o 5 – 10 °C vyšší, než na klasických záhoncích. I v zimě vám lépe promrznou a zbaví se případných škůdců i chorob.

Vyvýšené záhony potěší i osoby starší nebo nemocné, kterým se špatně ohýbá, nebo si nemohou k práci na zahrádce kleknout. Tady jim bude úroda i zemina blíže.

Udělejte radost dětem dřevěným pískovištěm

Chráněná dílna wood season vyrábí i zahradní vybavení pro děti. Zábavu a radost na zahradu vám pomůže zajistit dřevěné pískoviště v přírodním či barevném provedení několika velikostí s ochranným víkem nebo plachtou, ale i houpačka nebo zahradní domek. Na doma dětem můžete koupit roztomilé a kvalitní dřevěné hračky, pastelky, nebo třeba skládačky či dřevěnou autodráhu.

Podívejte se na kompletní nabídku na woodseason.cz a vyberte si vyvýšené záhony či zboží pro děti, které vaši zahradu originálně zkrášlí.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS