20. 4. 2022

Novinka pod lupou: Swimming with Sharks (Roku)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Swimming with Sharks
Žánr drama
Stanice Roku
Premiéra 15. 4. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 26 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Lou je mladá asistentka, která pracuje pro Joyce, ředitelku filmového studia. Firma je přeplněná manipulátory, podvodníky a intrikáři. Nikdo z nich však netuší, že Lou je všechny přechytračí. Remake stejnojmenného filmu z roku 1994 s Kevinem Spaceym v hlavní roli.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak tohle už rozhodně není Sabrina! Shipka je parádní herečka, kterou vždy ráda uvidím v nové roli. A tahle role vypadá jako dobré psycho, přesně se to pro ni hodí.

Pilot utekl rychle a bavila jsem se královsky. Sice se seriál ještě úplně nerozjel, ale poslední minuty mě rozhodně zaujaly a navnadily na další sledování. Myslím, že půjde o parádní thrillerový maraton, který bude díky krátké stopáži rychle odsýpat a nepřinese téměř žádná hluchá místa.

Seriál se pyšní řadou známých tváří, kterým to společně opravdu sluší. Pro mě je navíc plus, že neznám předlohový film, takže vůbec netuším, která bije a jakým směrem se příběh bude odvíjet. Ráda se nechám překvapit, seriál mi poputuje do watchlistu.

  • herecké obsazení
  • krátká stopáž
  • bez hluchých míst
  • solidní thriller
  • ideální na maraton
  • pilot byl zatím spíše takové představení postav, příběh se zatím nerozjel
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
richardK

richardK

Tak to také dávám do watchlistu, už jenom, když tam vidím Donalda Sutherlanda.
před 104 týdny
Další články k tématu