Božská Natálie (17)

Dlouhé nohy, bujný dekolt. Krásná Natálka podobu s maminkou Ivou rozhodně nezapře. Ve svých letech je vyhledávanou modelkou a stala se tváří známé kosmetické firmy. Stále ale zůstává nohami na zemi a je pilnou studentkou.

„Myslím si, že pro ni to není úplně priorita, což mě do určité míry uklidňuje,“ přiznala Iva již dříve. „Zatím se pohybuje v prostředí i mezi lidmi, které velmi dobře znám, takže to pro mě není takové riziko, jaké můžou cítit rodiče, kteří s modelingem nemají žádnou zkušenost,“ říká Kubelková, která se v modelingu pohybuje už roku 1996, kdy se stala vicemiss ČR. Kromě toho moderuje společenský magazín Showtime na Primě a také výborně zpívá, o čemž se mohou každou neděli přesvědčit diváci novácké Tváře.

 

Dcera Ivy Kubelkové Natálka Jirásková
Autor: instagram: Natálka Jirásková

Žhavá Denisa (22)

Na dovolené v Itálii vznikly pořádně žhavé snímky starší z dcer zesnulého expremiéra Stanislava Grosse (†45). Blondýnka Denisa (22) předvedla v průhledném topu své vnady a za fotoaparát si stoupla muzikálová hvězdička Natálka (19), jejímž koníčkem je právě focení. Maminka Šárka tak musí být na obě dcery pyšná, mladší oslňuje svým hlasem a starší zase svým tanečním uměním.

Dcera expremiéra Grosse Denisa
Autor: instagram: Denisa Grossová

Uhrančivá Lola (13)

Už dávno to není ta malá Lolinka, co se držela máminy sukně. Z dcery slovenské zpěvačky Dary Rolins a frontmana české kapely Wohnout Matěje Homoly (48) roste nádherná slečna, jež oslňuje všude, kam se svou slavnou maminkou vkročí. Momentálně si dopřávají »holčičí« dovolenou na Floridě. Třináctiletá Lola by mohla s přehledem fotit pro nejprestižnější časopisy, ale geny by nahrávaly muzikantské dráze.

Dara Rolins s dcerou Laurou
Autor: instagram: Dara Rolins

VIDEO: Krásné dcery Ivy Kubelkové Karolína (12) a Natálie (16) poprvé společně na mole! 

Video
Video se připravuje ...

Krásné dcery Ivy Kubelkové Karolína (12) a Natálie (16) poprvé společně na mole! Markéta Reinischová

Fotogalerie
74 fotografií