Sníte o bujné hřívě, dlouhých řasách a hustém obočí? Natucain to hravě zařídí!

Vlasy jsou většinou první věcí, které si na člověku všimneme. Všichni proto toužíme po bujné, mladistvě vypadající hřívě. Když vlasy padají, jsou řídké a slabé, naše sebevědomí trpí. Dnes již na trhu najdeme množství přípravků, které slibují růst vlasů, delší řasy a hustší obočí. Většina z nich je však plná hormonů, což může negativně ovlivnit hormonální rovnováhu těla. 

Je proto lepší vybírat produkty bez obsahu hormonů. Síla přírody skombinována s moudrostí vědy, zcela bez hormonů - to vše představuje značka Natucain.

img

Vlasové tonikum ve spreji Natucain

Patentovaná účinná látka MKMS24, obsažena v produktech Natucain, snižuje vypadávání vlasů a viditelně stimuluje růst vlasů. Účinná látka obsahující výtažky z bambusu, tymiánu a čočky, získanými z technologie kmenových buněk, dokáže stimulovat růst vlasů o 93 %. Mnoho přípravků na růst vlasů na trhu používá ve svých složkách hormony, u kterých bylo prokázáno, že způsobují škodlivé vedlejší účinky.  Natucain stimuluje růst vlasů zcela bez hormonů, a tedy bez jakýchkoliv prokázaných vedlejších účinků.

Podpořte růst vlasů přírodní cestou

Natucain vrací cyklus růstu vlasů zpět do rovnováhy. Růst vlasů probíhá ve 3 fázích: v první fázi se vlas vyvíjí ve vlasovém kořínku a roste přibližně 5 let. V druhé fázi, která se nazývá katagenní, se vlasový folikul zmenší, odpojí se od krevního zásobování a přechází do určitého klidového stavu. Tato fáze netrvá déle než pár týdnů. Na konci nastává telogenní fáze. V průběhu této fáze se vlas uvolní a vypadne. A právě zde nastupuje Natucain. Díky své účinné látce MKMS24 prodlužuje anagenní fázi a katagenní fáze se naopak zkracuje. Takže vlas roste rychleji a vypadávání vlasů ustupuje.

img

Vlasové tonikum ve spreji Natucain

Vlasové tonikum Natucain má pouze lokální účinek v místě aplikace a balení 100 ml vydrží přibližně 3 měsíce. Tonikum je dostupné i ve větším 200 ml balení, které vydrží až 6 měsíců. První výsledky možno pozorovat již po 6-8 týdnech pravidelného používání. Vlasové tonikum ve spreji Natucain zatočí s problémem vypadávání vlasů jednou provždy.

Nezapomínejte na řasy a obočí

Výraznému a těžkopádnému líčení odzvonilo, vsaďte na přirozenost! Díky novým sérům od Natucain můžete mít přirozeně delší řasy a hustší, plnější obočí. Obě séra obsahují ingredience 100% přírodního původu, jejich složení je veganské a neobsahují žádné hormony. Revoluční komplex účinných látek MKMS24 na bázi 100% přírodních výtažků stimuluje růst obočí a řas přímo u kořínků chloupků - bez hormonů, ale s využitím síly přírody. Živiny, proteiny a vitamíny obsažené v účinné látce stimulují růst u kořínků a vyživují chloupky až ke konečkům. Kromě výtažku z čočky, tymiánu a bambusu obsahuje sérum na řasy Lash Serum také oregano, které zlepšuje strukturu vlasů. Sérum na obočí Brow Serum naopak vyniká použitím cizrny jako další účinné látky, která obsahuje vitamín B6 a zinek, takže vlasové folikuly jsou dále posilovány. 

img

Lash  a Brow Serum Natucain

Pro dosažení optimálního výsledku používejte sérum ráno a večer. Zatímco sérum na obočí se nanáší pomocí širokého kartáčku, který pokryje každý drobný chloupek, sérum na řasy se velmi snadno nanáší na linii řas pomocí menšího, precizního štětečku. Při důsledném používání jsou první výsledky viditelné již po 6-8 týdnech. 

zoom Zvětšit

Natucain

Není to zázrak, pouze síla přírody v kombinaci s nejnovějšími vědeckými poznatky. Všechny produkty Natucain a podrobnější informace o jednotlivých produktech najdete na e-shopu natucain.cz.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!