Vztahy rodičů, kteří spolu nežijí, ale vychovávají společného potomka, často bývají napjaté, ale situace u Felixe Slováčka a Michaely Zemánkové je teď klidná a herečka na úterní tiskové konferenci k novému muzikálu Tomáše Kluse a Jana Svěráka Branický zázrak doslova zářila štěstím. 

Zemánková sice nedávno odhalila svého pana Colomba, kterým je herec Petr Semerád a společně s ní se stará o syna Rafaela. Tatínek Felix Slováček mladší ale taktéž svého potomka vídá často. „On je super táta. Normálně se domlouváme a nemáme žádnou střídavou péči. Nic není dáno štemplem. Bylo by fajn, kdyby nám to takhle zůstalo,“ říká zpěvačka pro internetový magazín lifee.cz.

„Aktuálně je můj syn Rafael celý flekatý, protože má už dva dny neštovice. Dnes jsme měli jít k zápisu a on nemůže, takže tam půjde maminka a bude řešit nějaký náhradní termín,“ vypráví Zemánková, která má dobré vztahy nejen se svým bývalým partnerem, ale i s bývalou tchyní Dádou Patrasovou„S babičkou Dádou jsme vždycky vycházely dobře. Teď ji moc nevídám, protože je hodně vytížená – jak pracovně, tak v osobním životě. Přeci jen se teď usmířili s dědečkem Felixem,“ usmívá se Michaela potutelně, která si s Patrasovou občas zavolá, občas se potkají, ale že by to byla vyloženě hlídací babička, to se říct nedá. 

VIDEO: Felix Slováček Jr. - Vzkaz otci

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček Jr. - Vzkaz otci David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií