Město Teplice podpořilo dotací znovuotevření Denního centra Kanape
Lípová ulice
Teplice

Teplice – Statutární město Teplice podpořilo na základě rozhodnutí teplických zastupitelů znovu otevřeníDenního centra Kanape, které provozujespolek Senior Teplice. Na doporučení teplických radní byla ve prospěch spolku schválená dotace na provoz centra ve výši téměř 480 tisíc korun.

Denní centrum Kanape přišlo k 31. lednu tohoto roku na základě rozhodnutí kraje o status registrované sociální služby, podporované Ústeckým krajem. K 1. únoru byl provoz sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením ukončený.

Díky dotaci Statutárního města Teplice může centrum Kanape svůj provoz obnovit.Nadále nebude fungovat jako sociální služba, ale bude mít status volnočasového klubu. Jeho slavnostní znovuotevření v Lipové ulici plánuje spolek Senior Teplicepodle Martina Budka na úterý 3. května.Denní centrum Kanape slouží k setkávání seniorů. Nabízíprostor k zájmovým, vzdělávacím a volnočasovým aktivitám. Senioři si mohou vybrat z pravidelných činností, mezi kterými jenapříklad cvičení, výlety, setkávání u kávy či nejrůznější tvoření. Připravené jsou i jednorázové vzdělávací akce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru