11 filmů a seriálů na víkend z Netflixu a HBO

Foto: Batman (Warner Bros.), Turista (BBC), Volejte Saulovi (AMC)

HBO Max láká na svůj prozatím největší letošní tahák, nového Batmana s Robertem Pattinsonem, který teprve před několika týdny debutoval v kinech. Nově na HBO najdeme ještě seriálového Turistu nebo výborný dokument o Siru Alexovi Fergusonovi, legendárním trenérovi Manchester United. Na Netflixu měla premiéru druhá řada Ruské panenky a premiérový díl skvělého seriálu Volejte Saulovi, prequelu Perníkového táty, připraveny jsou i nové Rozhovory s vrahem.

Batman

Batman už druhým rokem bojuje proti zločinu a odhaluje korupci v Gotham City. Zároveň pronásleduje sériového vraha Riddlera, který se zaměřuje na místní smetánku. (HBO Max)

Drž se – 1. řada

V téhle bohaté varšavské čtvrti se lidi dobře znají. Když ale brzy po smrti kamaráda zmizí další mladík, obrátí to místní život naruby a na světlo vyjdou tajemství a lži. (Netflix)

Chlap v očekávání – 1. řada

V reklamě je tenhle chlápek jako ryba ve vodě a celkově se mu docela daří, ale když otěhotní, musí řešit společenskou nerovnost, která ho předtím vůbec nezajímala. (Netflix)

Pacific Rim: Země nikoho – 2. řada

Kaijuové zpustoší Austrálii a dva sourozenci se v nalezeném Jaegrovi vydávají hledat rodiče. Cestu jim zkříží neznámí tvorové, pochybné existence i nečekaní spojenci. (Netflix)

Rozhovory s vrahem: Výpověď Johna Waynea Gacyho – minisérie

Stýkal se s mocnými a lovil zranitelné. Za jeho usměvavou tváří se skrývala temná mysl sadistického sériového vraha. (Netflix)

Ruská panenka – 2. řada

Nadia neustále umírá a znovu prožívá oslavu svých 36. narozenin. Točí se v bizarní časové smyčce – a v úvahách o vlastní smrtelnosti. (Netflix)

Sir Alex Ferguson: Nikdy se nevzdej

Dokument zachycuje osobní i profesní život jednoho z nejlepších manažerů a trenérů fotbalové historie, Sira Alexe Fergusona. (HBO Max)

Triumf

Příležitost vést divadelní workshop ve vězení přináší Etiennovi nejen práci, ale především překvapení, jaký talent u nesourodé skupiny vězňů nachází. (HBO Max)

Turista – 1. řada

V australském vnitrozemí se probudí muž, který trpí ztrátou paměti. Pomocí několika stop, které má, musí odhalit svou identitu dříve, než ho dostihne jeho minulost. (HBO Max)

Úniková hra: Turnaj šampiónů

Pokračování divácky úspěšného psychologického thrilleru. Tentokrát se nic netušící skupina šesti lidí ocitne uzamčená v další sérii únikových místností. (HBO Max)

Volejte Saulovi – 6. řada

Konflikty, špinavé kšefty a záplava nových klientů. V závěrečné řadě seriálu, který se dočkal mnoha ocenění, dotáhne Jimmy svoji velkou proměnu do konce. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne