Krása & Móda

Autor: redakce

0

Vsaďte místo komerčních parfémů na přírodní vůně

Už vás nebaví nosit parfém, který cítíte na každé páté ženě v metru? Začněte používat vůně originální, vždyť máte tolik možností! Kromě toho ušetříte, protože u komerčních parfémů obvykle zbytečně přeplácíte za značku.

Kde shánět originální parfémy? Obloukem se vyhněte velkým parfumériím a zaměřte se na menší obchody. Výborným tipem jsou vůně přírodní, z přírodních ingrediencí, šetrné, jemné a jedinečné.

Náš tip: Hledáte-li přírodní kosmetiku bez parabenů, zkuste takovou, která obsahuje růžový olej Bulharsko je jeho výrobou proslulé a patří mezi světovou špičku v jeho výrobě.

Proč přírodní parfém?

Klasické parfémy obsahují hromadu látek, které vyvolávají alergické reakce, kožní onemocnění a mnohem horší věci. Vždyť třeba ještě donedávna byl povolenou ingrediencí parfémů methylchloroisothiazolinone, který se používal i v čisticích prostředcích. Citlivé osoby kvůli ingrediencím tohoto typu mohou pociťovat problémy okamžitě, u ostatních se mohou důsledky objevit až po delší době. Každopádně je lepší se jim úplně vyhnout a nečekat, až na vás začnou působit.

Užijte si parfém s kvalitním složením

Jemné svěží tóny, smyslná vanilka a exotická kokosová voda, zářivá i květinová hlava díky pomeranči a bergamotu. Přesně tak by se dala charakterizovat například toaletní voda Jardin Indigo. Patří mezi přírodní vůně od francouzské značky Plantes et Parfums. Nenaleznete v ní syntetickou parfemaci, hlavní složkou jsou francouzské koření a byliny.

Z čistě přírodních ingrediencí se vyrábí jak parfémy, tak parfémované vody a toaletní vody. Stejně tak si můžete pořídit i tělový sprej, kterým se osvěžíte kdykoliv během dne, nebo tuhý parfém.

Dejte šanci tuhému parfému

Po tuhých mýdlech a šamponech stoupá i popularita tuhých parfémů. Jejich základem je včelí vosk doplněný rostlinnými oleji a vonnými složkami. Tuhé parfémy mají řadu výhod, které si zřejmě dokážete představit – výborně se přenáší, nehrozí, že se vylijí v kabelce, skvěle se aplikují a dávkují. Kromě toho mají opravdu malé rozměry a nízkou hmotnost, nejsou v žádné skleněné nádobě, jež by se mohla rozbít. Nestojí to za vyzkoušení?




Komentáře jsou uzavřeny:

Nahoru ↑