Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Tereza Kostková: Mám kolem sebe fůru chlapů. Myslím, že jim rozumím. Chtěla by být na den mužem?

Tereza Kostková
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
zpověď

Oblíbená herečka a moderátorka Tereza Kostková (45) si ve filmu Po čem muži touží 2 zahrála ženu, která se v mužském světě dobře vyzná, a jinak to nemá ani v soukromém životě, ve kterém je obklopená zejména muži. Pro redakci eXtra.cz přiznala, že ji o nich naučila hlavně maminka Carmen Mayerová (77), která žije po boku svého manžela a Terezina otce Petra Kostky (83) už padesát let. Jaký je podle Kostkové klíč k mužskému srdci a při jaké příležitosti by si chtěla vyzkoušet být v kůži chlapa?

Herečka Tereza Kostková si vyzkoušela ve filmu Po čem muži touží 2 roli ženy, která muže dobře zná. Podobně to má herečka i v reálném životě, kde opačnému pohlaví poměrně dobře rozumí.

Tereza Kostková: Krásný vztah s otcem

"Je to samozřejmě individuální, každý člověk je jiný a stejně tak i vztahy. Ale je pravdou a ukazuje to i film, že archetypální věci skutečně fungují. Myslím si, že tuhle zkušenost mi předala maminka, která to zná velmi dobře. Má krásný padesátiletý vztah s mým tatínkem, který je skutečně upřímný a láskyplný. Zná muže a umí s ním být, aniž by nepřestala být ženou.

Myslím si, že to je to umění a ten klíč je být sám sebou, ač mohou být lidé různorodí a rozumět té druhé bytosti. Všichni ve finále potřebujeme jen to jediné," říká pro eXtra.cz Tereza Kostková, která má se svou filmovou postavou některé rysy také společné.

"Troufám si říct, že jsem jiná než ta postava, ale podobně těm mužům dokážu rozumět. Mám a vždy jsem měla muže ráda a rozuměla jim. Koneckonců mám kolem sebe i fůru chlapů včetně pejska." (smích)

Mají to chlapi v životě jednodušší?

Ve filmu se Anna Polívková probudí v těle muže, kteří to prý mají v mnoha ohledech jednodušší. Proto jsme se Terezy zeptali, zda tohle přání neměla někdy i ona sama.

"Tyhle myšlenky nemám, jsem ráda ženou. A ani si nemyslím, že to mají chlapi v životě jednodušší. Myslím si, že každý máme své dané, duše je jednotná a v různých tělech se projevuje a vyjadřuje jinak. Mně v tom baví nacházet tu harmonii. Ale samozřejmě jako herečku by mě bavilo a zajímalo si vyzkoušet všechno možné a být třeba chlapem na jeden den."

Setkání na filmovém place

Během natáčení komedie byla sranda i na samotném place. Tereza se s hlavními hvězdami filmu zná léta, avšak až nyní se všichni poprvé setkali před filmovou kamerou.

"S Aničkou se znám dobře ze StarDance a s Jirkou Langmajerem jsem byla léta v divadelním angažmá. Před kamerou jsme stáli při této situaci všichni poprvé, ale známe se dobře. Bylo pro mě snadné být jejich kamarádkou a na oba jsem se těšila, protože si jich vážím jako herců a baví mě. Také mě potěšilo, že mě režisér Rudolf Havlík přizval k natáčení druhého dílu," dodala herečka.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy