InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Chantal Poullain s Triem Štěpána Markoviče

    Úterý 7.5 19:30 - Městské divadlo Český Krumlov

  • MUDr. Jan Hnízdil-Jak si udržet zdraví v nemocné společnosti - beseda

    Úterý 7.5 18:00 - Velký sál Univerzity Tábor

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kovářov dvěma brankami ze stoprocentních penalt udolal předposlední Ševětín. Gól padl i přímo z rohu

KOVÁŘOV – S přáním odčinit vysokou porážku na půdě lídra soutěže na Hluboké vstupovali kovářovští fotbalisté do sobotního zápasu proti předposlednímu Ševětínu. Proti outsiderovi měli po celý zápas herní převahu, jen se na jaře zatím trochu trápí v zakončení. Vysvobozením pro ně pak byly dvě penalty, které v obou případech shodně zavinil ševětínský brankář Malec jasnými a zbytečnými fauly na Sedláka. Z bílého bodu se ani jednou nemýlil Michal Brůžek a dal domácím náskok – 2:0. Následně ještě snížil kuriózním gólem přímo od rohového praporku David Petřík, když zaskočil Baštýře – 2:1. Kovářov si pohlídal náskok v posledních minutách v početní výhodě, protože mladý brankář hostí korunoval svůj nešťastný výkon chycením balonu mimo pokutové území do ruky a musel předčasně pod sprchy. Zápas za hosty dochytával Petřík, který o pár chvil dříve vykřesal kontaktním gólem naději. Hráč z pole už další gól neinkasoval, nejblíže byl Rak, ale jeho střelu zastavilo břevno – 2:1.

TJ ZD Kovářov – SK Ševětín 2:1

(0:0). Branky: 58. a 60. (obě z pen.) Brůžek – 82. Petřík. Rozhodčí: Tůma – Bartůněk, Tauber. ŽK: 3–5 (Pavličko, Kukučka, Svojše – Malec 2, Chovanec, Syrovátka, Vrána). ČK: 0–1 (84. Malec). Přihlíželo 80 diváků.

Kovářov: Baštýř – Růzha, Jarošík (77. Kvasnička), Pavličko, Novák – Kukučka (68. Svojše), Janeček – Rak, Brůžek, Paták – Sedlák.

Ševětín: Malec – Švejda, Chovanec, Vrána, Petřík – Dvořák (74. Šnorek), Syrovátka – Rakušan, Klapuš, Hegr – Trnka (71. Sládek).

Obě penaltové situace popíše ve středečních Milevských novinách faulovaný Lukáš Sedlák, podle jehož slov bylo vítězství po prohře na Hluboké velmi cenné a dodá týmu klid. Zápas zhodnotí v tištěných novinách také trenér vítězného družstva Jiří Jaroš. 

Diskuse k článku - 7 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • nick 

    Reagovat

     

    Chlapi, to není Karel, ale určitě Kadel!!!!!!!!!!!

    Vloženo 27.4.2022 08:35:28

  • Karel 

    Reagovat

     

    V Kovářově a stoprocentní penalty.Haha takhle jsem se dlouho nepobavil.

    Vloženo 24.4.2022 08:30:38

    • Zavist 

      Reagovat

       

      Karle ty musis mit tezkej zivot kdyz zavidis.byl si tam, urcite ne.tak drz usta.i hoste uznali obe dve.takze si leci mindracky doma

      Vloženo 24.4.2022 20:02:40

      • Karel 

        Reagovat

         

        Nebyl,nebyl.Kvůli těm stoprocentním penaltám jsem tam přestal jezdit.Oni komedie dávají i v televizi,tak jsem raději doma.

        Vloženo 24.4.2022 21:21:44

    • V 

      Reagovat

       

      Karlos, měl bys na ten fotbal vyrazit - nemusel bys pak ze sebe na internetu dělat vola. Proti těm penaltám neprotestovali ani hráči Ševětína. Jedinej, kdo s nima má nějakej problém, je jakejsi pomatenej Karel, kterej je pochopitelně ani neviděl.

      Vloženo 25.4.2022 14:32:11

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace