Krátké vlasy jsou hitem roku 2022: Buďte smyslné a ženské jako Gabriela Lašková či Emma Watson

Krátké vlasy jsou hitem roku 2022: Buďte smyslné a ženské jako Gabriela Lašková či Emma Watson
Zdroj: Se souhlasem Franck Provost, /Koláž Lifee.cz
Krátké vlasy jsou hitem roku 2022.I krátké vlasy mohou působit smyslně a žensky.Na kratší účes v minulosti vsadila i herečka Anne Hathaway.Kratší vlasy můžete elegantně uhladit, nebo naopak stylově rozcuchat. + 7 fotek+ 8 fotek

Že krátké vlasy nemohou působit žensky? Omyl! I účesy "na kluka" dokáží podtrhnout vaši smyslnost a udělat z vás ženu vamp. Stačí pouze zvolit správný střih. Důkazem jsou například Gabriela Lašková, Emma Watson či Anne Hathaway.

Dana Klementová
Dana Klementová 24. 04. 2022 09:00

Již dávno neplatí, že žena by měla mít dlouhé vlasy. Naopak. Spoustě dam daleko víc lichotí kratší vlasy, které poodhalí jejich krásnou tvář a zajistí jim jedinečnou image

Trendy krátké účesy pro rok 2022

Kromě mikáda a polodlouhých vlasů jsou letos in také kratší střihySpolu s nimi trendují  i ofiny a patky, které kratším střihům dodají ten pravý šmrnc. Následně stačí účes buď hravě rozcuchat, nebo naopak vytvořit hladký efekt a máte hotovo.

České i zahraniční krásky s krátkými vlasy

Že jsou krátké vlasy skutečně cool, potvrzují české i zahraniční celebrity, které se tohoto typu účesu nebojí. 

Mezi jednu z průkopnic účesu "na kluka" se u nás řadí modelka a moderátorka Gabriela Lašková (32), rozená Kratochvílová, která v roce 2013 zvítězila v soutěži krásy, a stala se tak vůbec první Miss s krátkými vlasy.

A ani světové krásky se kratších účesů nebojí. V minulosti na ně vsadily například herečky Emma Watson (32), Anne Hathaway (39) či zpěvačka Pink (42).

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Libor Šula The Salon (@liborsulathesalon)

Inspirace na kratší střihy

Pokud tedy plánujete s příchodem jara změnu účesu, prohlédněte si naši fotogalerii, kde se můžete nechat krátkými účesy inspirovat.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články