Zde jsou 4 tipy, jak mít nejlepší sex na dovolené!

Přidat na Seznam.cz

Dovolenkový sex je v podstatě jediná chvíle ve vašem dospělém životě, kdy na vás nečíhá žádný tlak nebo stres a vy si můžete dělat jen to, co chcete. A taky svému partnerovi. Odjezd na dovolenou je jen prvním krokem. Tady se dozvíte, co dalšího můžete udělat pro to, abyste si na dovolené užili co nejvíce sexu.

Ujistěte se, že jste uvolnění

Nesnažte se být zaneprázdněni hned po návratu z nabitého prohlídkového okruhu. Mnoho lidí se potřebuje uvolnit, aby se dostalo do nálady. Uvolnění může usnadnit touhu, vzrušení, rozkoš a orgasmus, zatímco stres může aktivovat reakci boj nebo útěk, což může narušit sexuální reakci a fungování. V podstatě se dá říct, že když budete co nejpohodovější, zvýší se šance, že si to užijete.

Střídejte pozice

Na dovolené máte trochu více času, tak proč se v posteli neodklonit od své obvyklé rutiny? Dovolená dává lidem opravdu skvělou příležitost mít čas experimentovat s věcmi, které doma nedělají. Můžete si dokonce vybrat novou polohu, kterou budete každý den zkoušet a experimentovat s ní.

Dělejte to ve vodě

Ať už jste na dovolené v tropech nebo ve sněhu, pravděpodobně se ve vašem okolí nachází nějaký nový vodní prvek – i kdyby to byla jen sprcha nebo vana. Tak toho využijte. Společné sprchování může být opravdu sexy. Pláž je skvělé místo, kde se můžete zahřát. Zkuste se líbat v moři… a využijte to jako příležitost ke vzrušení. Pak se vraťte do svého pokoje a věnujte se práci ve sprše nebo ve vaně.

Mějte sex, kdykoli na něj dostanete chuť

Když jste oba zaneprázdněni obvyklou rutinou bez dovolené, musíte si sex tak trochu naplánovat. Ale dovolená nabízí příležitost přenastavit se, změnit své plány a být flexibilnější, pokud jde o rutinu. Mnoho párů má rádo sex ráno nebo před večeří, protože zjišťují, že těsně před spaním jsou příliš unavení. To je dobrá příležitost, jak si s partnerem jednoduše promluvit o načasování, než vyrazíte na dovolenou.

Zdroj: Women’sHealth