Webinář: Péče o otopnou soustavu

Pozvánka na webinář na téma "Péče o otopnou soustavu"

Webinář: Péče o otopnou soustavu

Téma: Péče o otopnou soustavu

Pořadatel: SousedeCZ s.r.o.

Přednášející: Ing. František Basl, Pražská teplárenská a.s.

Den: středa 25. 5. 2022

V čase: 17:30 - 18:30

Kde: Online


Vážení předsedové, členové výboru, přátelé

Portál sousede.cz si pro Vás v letošním roce připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ.

Tentokrát jsme požádali našeho dlouholetého obchodního partnera, jednoho z největších dodavatelů tepla v ČR, Pražskou teplárenskou a.s., aby se s námi podělil o praktické zkušenosti s péčí o otopnou soustavu. V době, kdy jsou komodity jako teplo draze placeny, je důležité, abychom se správně starali o otopnou soustavu a zajistili její dlouhou provozuschopnost a nákladovou optimalizaci. Přednáška zazní od praktika na slovo vzaté, odborníka s více jak 30-ti letou praxí na provoz tepelných zdrojů a sítí, pana Františka Basla.

Ve webináři se zaměříme na základy problematiky, ale bude prostor klást dotazy z praxe.

Agenda webináře:

  • Pohled na otopnou soustavu a z jakých částí se skládá
  • Co vše se musí kontrolovat
  • Jak se soustava udržuje v pořádku
  • Rozdělení odpovědnosti v péči z pohledu výboru a vlastníků
  • Benefity správné péče o otopnou soustavu
  • Dotazy posluchačů

Webinář je určen jak čerstvým členům výboru tak i ostříleným matadorům, kteří mají praktickou zkušenost s péčí o otopnou soustavu a chtějí se přivzdělat.

Pro účast na webináři se prosím registrujte přes přihlašovací formulář do 24. 5. 2022 do 24:00 hod.

Nebo přes link REGISTRACE ZDARMA

Pokud máte již nyní dotazy, nebo vás napadl námět na další webinář oslovte nás na emailu: zlata.botero@sousede.cz

Na vaši účast se těší za tým sousedé.cz Zlata Botero Vašková a Ing. František Basl z Pražské teplárenské


Medailonek o přednášejícím:

Ing. František Basl je odborník na provoz tepelných zdrojů a tepelných sítí. Touto problematikou se zabývá od roku 1984, kdy nastoupil do tehdejších Pražských tepláren a působil v různých funkcích provozních, energetických, dispečerských, vodohospodářských a dalších až po současné působení v oddělení péče o zákazníky. Je rovněž autorem mnoha projektů vytápění, vzduchotechniky a zdravotechnických instalací.

Krátce o společnosti Pražská teplárenská, a.s.

Pražská teplárenská a.s. je součástí skupiny Veolia, která v celosvětovém měřítku zaujímá s téměř 172 tisíci zaměstnanci na pěti kontinentech vedoucí postavení v oblasti udržitelného rozvoje měst i průmyslu. V České republice patří skupina Veolia k nejvýznamnějším poskytovatelům vodohospodářských, energetických a odpadových služeb a patří mezi dvacítku největších podniků v české ekonomice.

Pražská teplárenská a.s. byla založena v roce 1992 a svými aktivitami navazuje na tradici Elektrických podniků královského hlavního města Prahy, které byly založeny dne 1. září 1897. Pražská teplárenská je z hlediska počtu provozovaných zařízení jednou z největších teplárenských společností v České republice. Aktivity společnosti jsou soustředěny na oblast hlavního města Prahy a přilehlých oblastí. V Praze pokrývá téměř 25 % trhu tepelnou energií a dodává teplo pro více než 230 000 domácností, řadu administrativních budov, průmyslových podniků, stovky školských a zdravotnických zařízení a dalších subjektů. Hlavním předmětem činnosti společnosti je výroba a rozvod tepelné energie.

Na tržišti portálu sousede.cz najdete Pražskou teplárenskou a její služby ZDE


Mohlo by vás zajímat

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

SOFTLINK - CEM BYTOVÉ DOMY

Jak plnit legislativu o dálkových odečtech pro bytový dům? Dnes i v budoucnosti? Máme pro Vás řešení!