Úspory a ekologická řešení

Rekuperace – stále čerstvý vzduch

Jak by se vám líbilo dýchat celý den čerstvý vzduch a ušetřit několik desítek procent nákladů za vytápění? Co byste řekli na celoročně stabilní, příjemnou teplotu a snadný ovládací systém díky chytré aplikaci? Stále nevíte? Pak jako bonus přidáváme stop alergiím – ano, s tím vším si poradí chytrá rekuperace! S její stavbou je nutno počítat již od prvních základů. Princip je přitom velmi jednoduchý a účinný, překvapí vás cena i rychlost montáže.

Jak to celé funguje?

Rekuperace do domu si klade za cíl dosáhnout uvnitř prostor takové kvality vzduchu, jako byste celý den větrali. Rekuperační jednotka zajišťuje přívod čerstvého vzduchu a zároveň odvod teplého odpadního vzduchu, a to s minimálními tepelnými ztrátami. Vše je zajištěno pomocí teplosměnné plochy mezi těmito proudy. Díky rekuperaci nemusíte prakticky otevírat okna, proto je toto řešení také vhodné do firemních prostor či prostorných bytů. Váš domov bude zbavený bakterií, filtrovaný od prachu a odvětrávaný od radonu a stejně tak těkavých látek. Rozhodnete-li se investovat do rekuperace do bytu, pak se svěřte do rukou skutečných profesionálů. Objednejte se na konzultaci, kde si ujasníte své požadavky a představy. Rodinná firma funguje na trhu více než 15 let a má za sebou velkou řadu úspěšných realizací. Mezi její hlavní přednosti patří projektová příprava a případné dotace a samozřejmě též montáž nebo servis.

Rekuperace není hlučná

Princip rekuperace lze ocenit v bytě i rodinném domě. Rekuperační jednotka se vleze do kuchyňské skříňky i technické místnosti. Je navržena tak, aby eliminovala hluk zvenčí, proto vás provoz rekuperace nebude rušit ve dne ani v noci. Další nespornou výhodou je, že na rekuperace vzduchu do bytu existuje celá řada filtrů, jež lze mezi sebou kombinovat a zajistit si tak čistý a bezpečný domov – nejen pro sebe, ale také své děti a to i při soužití se čtyřnohými členy rodiny.