Denisa Nesvačilová předvedla další bizár. „Hoďte to už někdo do ohně,“ ozvalo se

Herečka Denisa Nesvačilová (30) si sice svou účast hosta v pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas velmi užívá, to samé se však nedá říct o divácích. I přestože Nesvačilová jedno kolo tohoto pořadu už vyhrála, zatím předvádí spíše bizarní vystoupení.

O její podivné show se mluvilo už tehdy, kdy se předvedla v celotělovém zeleném kostýmu, který připomínal ufouna. Ten měl značit interpreta El Chomba, jehož píseň Dame Tu Cosita Nesvačilová „zpívala“. O zpěvu se ale moc mluvit nedalo, protože spíš podivně tančila a vydávala do hudby zvuky.

Jak se také svěřila, z tohoto kostýmu ji neuvěřitelně bolela hlava a bylo to pro ni velmi náročné, informoval deník Šíp. V posledním díle předvedla Nesvačilová další podivný výstup, kdy zpívala písničku zpěváka Marilyna Mansona. Ten je sice znám svým „satanistickým“ vzhledem, její maska však diváky poměrně zaskočila.

Nesvačilová se při svém zpěvu různě svíjela po zemi, vyplazovala jazyk a vypadala jako z hororu. Odněkud z poroty se dokonce ozvalo, ať už „to“ konečně někdo hodí do ohně. Ani fanoušci se nevyjadřovali příliš nadšeně.

„Maskéři z ní udělali zrůdu, ona vypadala jak při epileptickém záchvatu a hlasově? Úplně mimo,“ konstatovala fanynka. „Mansona poslouchám 6. rokem, byla jsem na něm naživo a tohle? Propadák. Omlouvám se, sice Manson má kontroverzní image, ale tohle bylo moc,“ dodala.

Zdroj: Tvoje tvář má známý hlas, Instagram, Šíp