Rozloučení s Gottovým spolupracovníkem Burdou (†73): Kde byli kolegové z rozhlasu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rozloučení s Gottovým spolupracovníkem Burdou (†73): Kde byli kolegové z rozhlasu?!

Pohřeb Gottova spolupracovníka Burdy (†73): Na poslední cestu mu zpívala Rottrová!
Pohřeb Gottova spolupracovníka Burdy (†73): Na poslední cestu mu zpívala Rottrová!  (Marek Pátek)

Ačkoliv byl Petr Burda (†73) dlouhé roky moderátorskou hvězdou Českého rozhlasu, kolegové z veřejnoprávního média se na něj podle všeho vykašlali! Na včerejším pohřbu se neukázali. To kamarádi z Jazzové sekce na něj nezapomněli.

Rodina a přátelé dali dlouholetému spolupracovníkovi Karla Gotta (†80) sbohem včera odpoledne v kapli sv. Václava na Vinohradském hřbitově se Strašnicích. „Petr i během nemoci natáčel komentáře pro naše rádio Hortus, které vysílá z Jazzové sekce. Zastavila ho až operace, při které mu museli udělat tracheostomii, a přišel tak o hlas,“ řekl Aha! šéf Jazzové sekce Karel Srp (85), kterého s Burdou pojilo velké přátelství.

Felix o Gottovi: Smrt v přímém přenosu! Zpěvačka chytla naschvál Covid a zemřela

Video se připravuje ...

Vdova Hana po posledním rozloučení nepřijímala kondolence. Stále se z odchodu svého muže, s nímž žila 38 let, nemůže vzpamatovat. Zemřel jí doma v náručí na Velikonoční pondělí, když ho na pár dní pustili z nemocnice. Rakovina lymfatických uzlin byla, bohužel, nad jeho síly.



Přečtěte si
ptacek5
27. 4. 2022 • 10:06

Naše smetánka je fakt lůza. Každý venkovan ví, že na pohřeb se chodí slušně oblečený a v černém. A nic neomlouvá. Je to ústa a slušnost. Softschelové bundy a vytahané teplákové kalhoty fakt na pohřeb nepatří.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.