- Reklama -

Jonathan Bailey a Simone Ashleyová si při natáčení Bridgertonových dávali dárky

Hvězdy seriálu Bridgertonovi Jonathan Bailey a Simone Ashleyová si během natáčení druhé série běžně posílaly drobné dárky, uvedla herečka.

- Reklama -

Jonathan Bailey a Simone Ashleyová, to nebyla jenom hraná náklonnost před kamerou. Simone, která v minulosti zazářila v seriálu Sexuální výchova, prozradila, jaký je její vztah s kolegou Jonathanem Baileym v zákulisí. Uvedla, že když poprvé nastoupila do seriálu, dal jí Bailey v přívěsu kytici květin. To se stalo jakýmsi základem jejich dalšího vztahu. Herečka totiž dodala, že mu to pak oplácela a nechávala mu také dárky.

„Vždycky jsem mu v přívěsu nechávala jeho oblíbené občerstvení. Měli jsme v tomto smyslu velmi nepsaný rytmus, kdy jsme si navzájem nechávali dárky v přívěsech,“ řekla Simone Ashleyová britskému magazínu Glamour. V rozhovoru se herečka také svěřila, že za jejich blízké přátelství prý byla po celou dobu natáčení „vděčná“.

Jonathan Bailey a Simone Ashleyová mají podobné povahy

„Oba jsme velmi cílevědomí a ambiciózní. Oba věci rádi dotahujeme do konce. A myslím, že oba neradi slyšíme slovo ne,“ prozradila v rozhovoru pro Shondaland.com. „Máme rádi výzvy, a to bylo na natáčení rozhodně vidět. Naše energie se v tomto smyslu navzájem udržovaly.“

Druhá řada úspěšného regentského romantického seriálu Bridgertonovi měla premiéru 25. března a stejně jako první řada se stala velmi úspěšnou. V nových epizodách, volně inspirovaných románem spisovatelky Julie Quinnové „The Viscount Who Loved Me“ (Vikomt, který mě miloval) z roku 2000, se pozornost přesunula od hlavních protagonistů první sezóny Daphne Bridgertonové (Phoebe Dynevorová) a Simona Basseta (Regé-Jean Page) ke Kate Sharmové (Ashleyová) a Anthonymu Bridgertonovi (Bailey).

- Reklama -

Stále rostoucí hvězda Simone Ashleyové

A i díky jejich výše popsanému vztahu to byl tah, který část fanoušků nakonec i uvítala. Především vzhledem k nepřehlédnutelné chemii mezi Ashleyovou a Baileym na obrazovkách.

Postava Kate Sharmové, kterou hraje Simone Ashleyová, přišla do druhé řady Bridgertonových jako londýnská debutantka. Měla jediný cíl: najít manžela pro svou mladší sestru Charlotte. I když se seriál od té doby dost vyvinul, díky novým dějovým liniím a nečekaným zvratům, Kate zůstane podle hereččiných slov i pro pokračování jednou z ústředních postav. Svou rolí v Bridgertonových zároveň potvrdila statut jedné z nejzajímavějších a nejkomplexnějších ženských hereček v seriálovém světě současnosti.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Brad Pitt objasnil situaci kolem „neplánovaného polibku“ s Margot Robbie

Brad Pitt se nedávno nečekaně dostal do středu pozornosti kvůli svému vášnivému polibku s Margot Robbie. Neplánovaná pusa z filmového Babylonu totiž vyvolala mnohé otázky a komentáře.

Eddie Murphy nečekaně upřímně přiznal, co pro něj znamenají kruté kritiky jeho filmů

S více než padesáti filmy v jeho repertoáru, kariérou trvající desetiletí a řadou ocenění na svém kontě, Eddie Murphy patří k nejvýznamnějším hercům své generace. A také nejkritizovanějším… Nedávno přiznal, jaký má ke kritice svých filmů postoj.

Amber Heardová u soudu tvrdila, že za její konec v Aquamanovi může Jason Momoa

Po neúspěšném soudním sporu proti Johnnymu Deppovi se Amber Heardová rozhodla jít k soudu kvůli kolegům Jasonovi Momoovi a režisérovi Jamesi Wanovi kvůli jejich chování na place při natáčení pokračování Aquamana.

Poskrvněná pověst Vince Vaugna: Při kolegově sporu se postavil na stranu rasismu

Na počátku 21. století patřil Vince Vaughn mezi nejobsazovanější hollywoodské herce, pak ale jeho kariéru nabrala nečekaný směr a rolí mu ubývalo. Jedním z důvodů, proč to tak je, může být i spor jeho černošského kolegy kvůli filmu Trable v ráji, při kterém se Vaughn nezachoval zrovna nejlépe.

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -