Krása & Móda

Autor: redakce

0

Ženská duše dokáže léčit i pomáhat!

Ženy byly vždy považovány za matky a pokračovatelky rodu. Jenže, jak běžela staletí, doba se výrazně změnila. Ženy začaly zvládat mnohem více zátěže, staly se uznávanými odbornicemi, avšak jejich citové rozpoložení nevymizelo. A to se právě projevuje i v takových oblastech, jako je zdravotnictví. Bez žen – lékařek a zdravotních sestřiček, bychom si už dnes nedokázali představit pobyt či péči v nemocnici. Ženská duše vám dává pocítit něco více, než poskytuje mnohdy chladné nemocniční prostředí.

Kvalitní obuv pro všechny věkové kategorie!

Jenže bychom si měli také uvědomit, že zdravotní sestřičky jsou zpravidla v jednom kole, a přesto vysílají pozitivní energii. Zaručeně k tomu přispívá i kvalitní pracovní obuv pro zdravotní sestry, která dává chodidlům i zaslouženou péči. Obuv by měla být hlavně prodyšná, protože sestřičky naběhají za celý den pěknou řádku kroků. V neposlední řadě musí být i s protiskluzovou podrážkou, protože pracovní úraz není žádoucí! Ženy si mohou vybírat nejen z pevné pracovní obuvi, nýbrž i zdravotnických sandálů a pantoflí s plnou špičkou. Nebyly by to ale ženy, kdyby nepožadovaly i hravé potisky anebo stylové designy nejen pro zdravotní obuv, ale i zdravotní oblečení. A proč by si nemohly zpříjemnit svou práci i takovými detaily…?

Pohodlná zdravotní obuv

Sestřičky ve zdravotnictví si mohou libovolně volit i z různých barevných odstínů zdravotnické obuvi. Neznamená to, že na skladech je pouze bílá klasika. Dnešní doba přeje i vymazlené, ale praktické, zdravotně pohodlné obuvi! A ta se snoubí i s pracovním oblečením. Zdravotnická halena již není pouze v klasickém střihu a bílo modré barvě. Naopak! Haleny a tuniky patří mezi oblíbený pracovní oděv, právě pro komfortní střih a moderní materiály. Potěší svým detailním vypracováním, ale také praktičností, jelikož se pro výrobu používají látky odolné například vůči potu.




Komentáře jsou uzavřeny:

Nahoru ↑