Laďka Něrgešová jako sympatická dohazovačka zábavné seznamovací show

Laďka Něrgešová jako sympatická dohazovačka zábavné seznamovací show
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Za popularitou zábavné reality show, která má už více než desetiletou historii, stojí také empatická moderátorka Laďka Něrgešová, která dodává této netradiční, ale fungující seznamce přidanou hodnotu.

Dnes už si tuto show bez sympatické „dohazovačky“ Něrgešové diváci ani neumí představit. Přestože Laďka tíhnula původně k herectví, její silnou stránkou je určitě hlavně moderování, kterému se věnuje už řadu let. Zkusila si například práci v rádiu, moderovala talentovou soutěž Česko hledá Superstar, reality show Bar nebo VIP zprávy.

V show Farmář hledá ženu dokáže s humornou nadsázkou provázet kandidáty natáčením a někteří ji za roli dohazovačky pozvali i na vlastní svatbu.

Na televizní obrazovce je doslova nepřehlédnutelná, a to především díky svému oblékání ve stylu country looku, který dokáže potěšit i pobavit.

V kovbojských botách, šortkách a v některém mírně extravagantním modelu klobouku na sebe často strhne víc pozornosti než samotní soutěžící.

A je to opravdu její styl oblékání? Nebo jde o pracovní image?

Laďka uznává, že country look je velice pohodlný a praktický. Pro řadu lidí může být i přitažlivý. Ona ale preferuje jiný styl, a tak si vysoké kožené boty a široké klobouky nechává jen do práce. Pracovní šatník si už od první série vybírá sama a evidentně v tom našla zalíbení a za ty roky má slušný přehled, co móda přináší.

Všechny modely z natáčení má doma a mohla by je nosit i v běžném životě, ale jeden druh tohoto stylu ji k srdci nepřirostl, a to jsou právě klobouky. Navíc herečka uvedla, že často oblečení, které vypadá před kamerou skvěle, ve skutečnosti nemusí vypadat stejně dobře na ulici.

Naštěstí už za léta natáčení má v pracovním oblečení jasno a ví, jaké oblečení pro danou situaci potřebuje. Po pražských ulicích ji tak nejspíš v kovbojském klobouku nepotkáte.

Kromě vtipných komentářů přináší do pořadu gejzír optimismu a dobré nálady, což také není úplně snadné. Moderátorka považuje svůj optimistický přístup k životu za terapii i pro sebe.

Zdroje článku: