Stavíme - rekonstruujeme

Pořizujeme vestavěnou skříň do předsíně

Do předsíně vstoupí vaši hosté jako první. Ve většině domácností neposkytuje tato místnost pro větší počet návštěvníků dostatečný prostor. Jak ušetřit místo a zároveň mít dostatek úložných míst? Váš problém může vyřešit vestavěná skříň na míru.

Využijte prostor na maximum

Rozměry vestavěné skříně přizpůsobte velikosti předsíně. Je-li vaše chodba úzká, volte méně robustní skříně. V případě široké chodby můžete zvolit masivnější kousky.

V obou případech se nebojte využít prostor na maximum, tzn. skřín od podlahy ke stropu.

Vestavěná skříň dokáže s vaší předsíní zázraky

Jak už jsme zmínili, předsíň bývá většinou málo prostorná a tmavá. Pokud zvolíte vhodný odstín vestavěné skříně, můžete ji projasnit. K tomuto účelu jsou jako stvořené světlé barevné odstíny.

Potřebujete, aby se vaše předsíň „nafoukla“? Pro optické zvětšení místnosti můžete využít také vestavěnku. Stačí její dveře opatřit zrcadlem.

Vestavěná skříň je vhodná i do atypických prostor

Máte ve své domácnosti schodiště vedoucí do vyššího patra? Nebojte se zužitkovat také místo pod schody. Vestavěná skříň na míru lze uzpůsobit i tomuto atypickému prostoru.

Přizpůsobte si vnitřní uspořádání skříně

Kromě toho, že dokáže vestavěná skříň přeměnit předsíň k nepoznání a zútulnit ji, má i další výhodu. A tou je možnost nechat si interiér skříně nechat uspořádat podle svých preferencí.

Kde si mohu nechat vyhotovit vestavěnou skříň na míru?

Vestavěnou skříň na míru si můžete objednat ze svého domova. Využijte online konfigurátor skříně a probuďte v sobě duši bytového designéra. Krok za krokem se před vámi bude vynořovat finální podoba vestavěné skříně. Jste-li s ní spokojeni, odešlete svou nezávaznou poptávku a vyčkejte na cenovou nabídku.