Skvělý úspěch po deseti letech! Mladíci Vipers vyhráli druhou ligu
Foto zdroj: FBC VIPERS MOST
Sport

Most - Tradiční florbalový oddíl FBC VIPERS MOST v posledních letech zažívá obživu a to formou přechodu z "hobby" týmu na plnohodnotný klub, který chce konkurovat nejlepším týmům a to nejen v regionu. Důkazem jsou toho mladé pušky z dorosteneckého družstva (U17), kteří ovládli 2. ligu dorostenců - skupiny 2.

V základní části sezony se hráči umístili na 2. místě s bilancí sedmnácti výher, jedné remízy a čtyřech porážek. Následovala nadstavba, kterou florbalisté absolutně ovládli a dokráčeli si tak pro titul. Takový úspěch zaznamenali Mostečtí vipers naposledy v sezoně 2012/2013.

Ohlédnutí za sezonou z pohledu hlavního trenéra dorostenců Ondřeje Klímy:

"Po pravdě, když jsme se sešli v září na prvním tréninku, bál jsem se, aby z této sezony nebyl propadák. Opak je však pravdou ! Tak silný tým mentálně i fyzicky jsem snad ještě netrénoval. V kabině po každém i tom prohraném zápase panovala výborná atmosféra, až mě mrzí, že je tahle spanilá jízda u konce. Nutné podotknout, že většinu sezony jsme byli doplnění velmi silnými staršími žáky (U15).

Borci celý rok dřeli, přidávali si tréninky navíc, i když nemuseli a zaslouženě si pro ten titul došli. za to jim ode mě patří obrovský dík a věřím, že to nebyl první ani poslední úspěch!"

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru