Černý (ODS) má cenu statisíců korun pro své město

Ticho léčí?

Proces pronájmu rehabilitace městské polikliniky ve Žďáru nad Sázavou míří do finále. Zbyla poslední nabídka firmy s místím zastupitelem Radkem Černým (ODS) jako jednatelem.

¨Pokud Černý odmítne podpis smlouvy se svým městem například z důvodu cenové neaktuálnosti nabídky, odepíše město několik stovek tisíc korun utracených za poradenské služby v procesu hodnocení.

Maratón zodpovědného hodnocení předložených nabídek byl tak dlouhý, až vybraná nižší nabídka nevydržela proces čekání na výsledek.

Zůstala jen původně finančně nejlepší, později nevyhrávající a později jediná nabídka firmy zastupitele Radka Černého. Černý teď učiní finální rozhodnutí, zda-li dodrží finanční nabídku předloženou někdy loni. Přišel růst cen a je teď otázkou, zda-li Černý dodrží svou cenovou nabídku z loňského roku nebo odmítne.

Několik stovek tisíc korun za poradenské služby utracených při hodnocení nabídek je dost vysokou cenou, pro poznání ceny dobrého jména místních podnikatelů. Účet za aplikaci světové metody teď svému městu vystaví jeho zastupitel. Pokud podepíše Černý nájemní smlouvu, bude konec dobrý pro všechny. Pokud odmítne například z důvodu růstu cen, město může začít celý proces znovu.


Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů