Bydlení a rekonstrukce

Autor: redakce

0

Zapuštěný plastový bazén se bude vyjímat i na vaší zahradě

Přestože si to možná ani neuvědomujete, koupací sezóna se pomalu blíží. Pokud tedy v letošním roce plánujete investovat do bazénu, který si umístíte na zahradě, je nejvyšší čas poohlédnout se po vhodném řešení. Současný trh je rozmanitý a nabízí nepřeberné množství možností, na které se v následujících řádcích podíváme.

Velké oblíbenosti se jednoznačně těší plastový bazén, ostatně není se čemu divit, protože se chlubí dlouhou životností, která jde ruku v ruce s vysokou odolností.

Přelivový bazén s nádechem luxusu

V případě, že hledáte nadčasové řešení, ideální volbou je přelivový bazén, neboť dokonale zapadne do prostředí jakékoliv zahrady. Jak už samotný název napovídá, bazén má po celém obvodu přelivový žlábek, jehož úkolem je zajišťovat výbornou cirkulaci vody. Samotný design je propracovaný a přelivové bazény vpadají mnohem lépe než třeba skimmerové.

Jestliže sáhnete po nabídce od společnosti ALBIXON, můžete si být jisti vysokou kvalitou, barevnou stálostí a UV stabilizací. Vybrat si můžete z několika standardních rozměrů. Záleží ovšem i na tom, kolik prostoru poskytuje vaše zahrady.

V čem jsou přelivové bazény výjimečné?

S přelivovým bazénem jste se už zajisté setkali, protože jsou populární ve wellness zařízeních i moderních hotelech. Chlubí se nadčasovým designem, který je dán zaobleným okrajem, jenž tak přirozeně splývá s okolím. Čištění vody je jednoduché. Voda se přelévá přes okraj, filtruje se, a potom se vrací čistá zpět do bazénu.

ALBIXON si zakládá na přijatelné cenové politice, a proto vás pořízení bazénu rozhodně nezruinuje. Tak neváhejte a obraťte se na odborníky v tomto segmentu, kteří vám poradí, jaké řešení je pro vás nejvhodnější. Stanovte si však rozpočet, do kterého se chcete vejít, abyste měli jistotu, že na bazén budete mít.




Komentáře jsou uzavřeny:

Nahoru ↑