Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to sedmnáct let, co Lucie Šlégrová (42), tehdy ještě se svým dívčím jménem Králová, vyhrála titul Miss České republiky. Na své „missí“ období ráda vzpomíná a je vděčná za to, že soutěž vyhrála, už i proto, že v porotě jí kvůli velkému poprsí někteří příliš nefandili.

„Prozradím jedno „missí” tajemství z pravěku, když jsem byla ve finále v roce 2005. Jeden z členů poroty byl vyloženě proti Lucii,“ svěřila se modelka s tím, že jí předpovídali, že po dětech bude mít pár kilo navíc. „Že ze mě bude pořádná almara. Že tyhle kozatky to tak prostě mají,“ svěřila se Lucie, která je trojnásobnou maminkou a svou postavou by mohla do kapsy strčit i mladší kolegyně.

„Děti mám tři a kila nahoře taky. Nemám dokonalé tělo, ale almara snad fakt nejsem,“ svěřila se Lucie s tím, že tehdy vítězku volili diváci. „Jsem ráda a vděčná za to, že ta předpověď nevyšla. Jako trojnásobná maminka jsem s figurou naprosto spokojená. Po narození nejmladšího Rona jsem hodně chodila a kila šla dolů. Teď už si postavu jen udržuji,“ řekla Super.cz modelka, která předvedla svou figuru v plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám