Ivana Gottová: Lásku hledá mezi miliardáři!

Poté, co zpěvák Karel Gott (†80) zemřel, stáhla se jeho manželka Ivana Gottová (46) do ústraní. Věnovala se péči o odkaz svého manžela, spolupracovala při natáčení filmu o Gottovi a podílela se i na psaní jeho biografické knihy, píše web NašeHvězdy.

Už je to více než dva roky, co ji manžel opustil a její blízcí se tak domnívají, že je na čase přestat truchlit a najít si novou lásku. Sama Ivana se ale vyjádřila, že není lehké se zamilovat do někoho jiného, Karel pro ni totiž byl ten pravý. „Karel byl láska mého života a na tom se už nikdy nic nezmění,“ nechala se slyšet vdova.

Najít si nového nápadníka by ale pro Gottovou neměl být problém. Pohybuje se totiž mezi velmi vlivnými muži! Například na slovenské premiéře filmu Karel jí dělal společnost papírenský magnát a miliardář Milan Fiľo (54).

To ale není jediný muž, po jehož boku se objevila! Na narozeninovou oslavu Karla Vágnera dorazila v doprovodu majitele kasina Leona Tsoukernika (48), u kterého našla azyl i po smrti manžela, píše Aha!. Ani on přitom nemá hluboko do kapsy!

Zdá se, že Gottová si mužskou společnost pečlivě vybírá a loví jen mezi miliardáři. Zda se některý stane jejím novým partnerem, zůstává otázkou.

Zdroj: nasehvezdy.cz, ahaonline.cz