Dobrá přátelství jsou napořád: Veronika Kašáková a KRUPS

Chuť vytvořit něco nového, dosud nevídaného a navíc tím pomoci potřebným – tak by se dal popsat zrod zcela nekonvenční spolupráce mezi značkou KRUPS a fondem Veroniky Kašákové, který již od roku 2016 pomáhá dětem z dětských domovů postavit se na vlastní nohy. Výsledkem bude netradiční fashion kalendář, kde se láska ke kvalitní kávě mísí s láskou pro módu a chutí napomoci dobré věci. Jeho vydání je plně podpořeno značkou KRUPS a veškerý výtěžek připadne právě Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové.

Propojení Veroniky Kašákové se společností Groupe SEB, která reprezentuje také značku KRUPS, započala již v roce 2019. „Jsme si vědomi, že ne všichni v životě máme startovací čáru stejně daleko k cíli, proto je nesmírně důležité nezapomínat na ty, kteří pomoc potřebují. Veronika Kašáková založila nadační fond na pomoc dětem z dětských domovů, aby jim ukázala správnou cestu do samostatného života s pevnou vírou v sebe sama, ale i s vědomím, že tady nejsou samy. Veronika vypráví svůj příběh nejen na Instagramu, kde inspiruje tisíce sledujících, ale hlavně aktivní činností v nadaci, protože svou cestu z dětského domova úspěšně zvládla. To je inspirující také pro nás,“ upřesňuje Kateřina Holíková, produktová manažerka značky KRUPS.

Spolupráce nicméně nezůstala jen u Veroniky, spousta dalších osobností českého influencerského, ale i showbyznysového světa se jí nechala inspirovat a k projektu se též přidali. Celý proces tvorby a myšlenky za každou částí projektu však lze sledovat již nyní na sociálních sítích. Každá z osobností v průběhu roku na Instagramu poodhalí kousek „svého“ měsíce a svůj osobitý vztah k pití kávy.

Na Instagramu značky @KRUPS_CZSK jsou uveřejněny zimní a částečně jarní měsíce. Leden nemohl ztvárnit nikdo jiný než patronka celého projektu – Veronika Kašáková, která dává měsíci lednu duši plnou odvahy, extravagance a očekávání. Únor s příslibem větší pohody a láskou k teplu domova rozezněla violoncellistka Terezie Kovalová, v březnu převzal kávovou štafetu v duchu uvolněnosti moderátor Evropy 2 Petr Říbal. Duben překrásné herečky a moderátorky Terezy Kostkové na vás dýchne až hollywoodskou atmosférou – jako byste koukali na filmové plátno, protože spojení krásné ženy a kávy tvoří přímo uměleckou scénu.

V květnu doslova rozkvete influencerka Zuzana Pudilová a v dalších měsících se můžete těšit na letní vibrace modelky Andrey Bezděkové, slovenské make-up artistky a hairstylistky Lucie Sládečkové a moderátorky TV JOJ Alexandry Orviské. Podzimní tóny budou v kalendáři znít od energické rapperky Šarloty Frantinové alias Sharlota a intenzivněji se do tmavých říjnových dnů ponoří oblíbený televizní moderátor Karel Kašák. Hluk a rušnost moderního města na chvíli přeruší atraktivní influencerka Lucia Hrušková alias Lucy Pug a na vánoční atmosféru navnadí okouzlující Veronika Kašáková, která tak symbolicky rok 2023 uzavře.

Kombinace známých jmen a moderních designových plnoautomatických kávovarů KRUPS Intuition slibuje výsledek, na který stojí za to si počkat! Avšak nejen kvůli uměleckému pojetí, ale i kvůli náladě vanoucí z fotek, která vám odhalí příjemné chvíle ze samotného focení. Po společném projektu je patřičné říct, že káva posiluje přátelství s chutí pomoci dobré věci.

Celý projekt spojuje hvězdný tým – o styling se stará návrhář a semifinalista soutěže MasterChef Pavel Berky. Každý měsíc pro něj byl novou výzvou – různé pojetí měsíce a významná osobnost si žádají opravdu individuální přístup, a proto jsou veškeré modely ušity přímo na míru. O make-up a hairstyling se postarala Kristýna Rázková a za objektiv se postavila fashion fotografka Lýdia Vyčítalová se světly Antonína Lavrenčíka.

Kávovary KRUPS Intuition budou osobnosti provázet celým rokem. Ať už jako módní doplněk, tak jako dokonalý nástroj k přípravě kávy té nejlepší kvality. Jejich minimalistický design, perfektní kvalita zpracování a hlavně profesionální funkce doplní scény jednotlivých měsíců. Díky všem svým charakteristikám do budoucnosti patří stejně jako příslib lepšího života všem, kterým tento netradiční projekt v budoucnosti pomůže.

You may also like...