Loni a Jeremy Jackson, který zazářil v seriálu Pobřežní hlídka jako Hobie Buchannon, se vzali v roce 2012. Sdíleli vášeň pro fitness, za peníze rozdávali cvičební rady a zdálo se, že se jim vede zkrátka skvěle.

Manželství bylo ale značně turbulentní, oba partneři měli problém s alkoholem a neměli daleko ani k drogám, což celou situaci ještě umocnilo. Po pouhých dvou letech tak přišel rozvod. 

Po rozpadu manželství se modelka sesypala, přišla o svou práci na estetické klinice, propadla drogám a nakonec přišla i o střechu nad hlavou. I to je Hollywood. 

Na ulici žije Loni už několik let. Fotografové u ní navíc odhalili značně opotřebovanou dýmku na crack. Zdá se tak, že se odtud bohužel jen tak nedostane...

Rok bez koupele

Na exmanžela už prý zapomněla. „Nemluvím s Jeremym. Nechci mluvit se svými přáteli. Mám se fajn. Nechci od nikoho pomoci,“ popsala před časem pro list The Sun.

„Mohu žít svůj život. Všechno, co právě chci, mám tady. Nikdo se o mě opravdu nestará a já je nechci vidět, nechci je vidět. Nemám telefon. Mám jídlo a mám místo na spaní. Dostávám peníze tady a támhle. V popelnicích je jídlo a blízko jsou obchody,“ popsala svůj nynější život. Navíc se svěřila, že se až rok nemyla, protože se domnívá, že pokud vypadá špinavá, nikdo ji nebude obtěžovat!

Problémy měl i Jeremy

Sám Jackson měl v minulosti také problémy. Bojoval s drogovou závislostí, a dokonce skončil ve vězení. Nožem totiž pobodal jiného muže.

VIDEO: Dominik (15) sexuálně napadl bezdomovce (†60), pak ho zavraždil.

Video
Video se připravuje ...

Dominik (15) sexuálně napadl bezdomovce (†60), pak ho zavraždil. Repro foto/TV JOJ

Fotogalerie
42 fotografií