Silva se do důchodu ještě nechystá, podepsal novou jednoletou smlouvu

30.04.2022, 11:10
Aktuality
David Silva (© AFP)
David Silva bude rovněž v příští sezoně oblékat dres Realu Sociedad. Již 36letý záložník měl v San Sebastianu kontrakt jen do konce června a s vedením se dohodl na podmínkách prodloužení spolupráce o dalších dvanáct měsíců...

"Jsem velmi šťastný. Pravda je taková, že jsem zde zatím strávil dva velmi dobré roky. Snad sezona dopadne podobně jako ta loňská a my se kvalifikujeme do evropských pohárů," doufá.

"Hrajeme velké zápasy, předvádíme skvělý fotbal a jsem rád, že tento příběh bude mít další pokračování. Klub roste a každý rok bojuje o Evropu," dodal.

Silva v minulosti oblékal dresy Valencie, Celty Vigo a Eibaru a deset sezon strávil v Manchesteru City. V Baskicku zatím odehrál 56 soutěžních zápasů, v nichž dal tři branky.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zamyšlení pro Spartu. Proč ve mnoha top klubech fungují veteráni a kolem nich je postavená mladá osa a ve Spartě kdo má přes 30 let nedokáže přihrát na dva metry z nějakého důvodu. Krejčí nejspíš lhal o svém věku.

Reagovat
Thelvin

Protože veteráni v top klubech jsou bývalá extratřída, zatímco veteráni v Česku jsou buď zranění, nebo akorát dali par gólů v Rosenborgu

Reagovat
Thelvin

+ životospráva

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky mi příjde, že v těch top hráčích je pořád ten elán a chut hrát fotbal, u nás mi příjde že někteří přesluhují, protože neví, co by po kariéře dělali. Nevím, jaké má Dočkal plány, spíš to myslím obecně.

Reagovat
noustres

Taky je rozdíl hrát v klima Španělska a ČR. To už potvrdilo mnoho nejen fyzioterapeutů.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Bořek už asi nebude nic moc muset dělat. V Číně a USA vydělal docela velké prachy a ve Spartě taky rozhodně nestrádal. Navíc je na fotbalistů dost inteligentní.

Reagovat
Seydou Doumbia

Asi nebude nic moc muset dělat, ale právě ta necinnost je důležitá otázka v tom, jestli kariéru prodlužovat i když na to nemáš nebo se na to vyprdnout ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna by Sparta mohla zkusit nějakého Davida Silvu či Modrice...

Reagovat
PBLead

Jasně, protože do české ligy se vrací borci typu David Silva.

Reagovat
Seydou Doumbia

právě že na tom vůbec nezáleží...silva se vrátil jako španěl do své španělské ligy, dočkal se svou urovní zase do té české...oba by tedy mohli ve stejném věku zvládat hrát na úrovní své ligy

Reagovat
Phillipinho

Vyborne. Stale jeden z nejlepsich hracu Socek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele