close
Spolupráce

Výhody internetové televize vás zlákají. Co všechno umí?

monitor

Televize jistě není v našich domácnostech žádnou výjimkou. Dnes však jsou technologie zase o kus dál a sledování televize není zdaleka omezena jen na klasický televizní přijímač. Můžete využít možnosti online televize, kterou snadno můžete sledovat i na svém laptopu nebo mobilním telefonu. Jaké výhody internetová televize má a kde si ji zařídit?

Digi televize nabízí možnosti, o kterých se dříve divákům ani nesnilo. Můžete si svůj oblíbený pořad pustit kdykoliv a kdekoliv, v průběhu klidně zastavit, abyste si odskočili pro občerstvení, nebo se vracet zpět na oblíbené scény. Navíc můžete v průběhu přeskakovat reklamy či si pustit libovolný film z nabídky.

Už nikdy nezmeškáte oblíbený seriál

Také si pamatujete, že jste museli spěchat z práce domů, abyste stihli další díl vašeho seriálu? To už dnes není nutné, televize od Nejtv vám umožňuje pustit si jej klidně o několik hodin či dní později, jednoduše tehdy, až budete mít čas a náladu.

Živé vysílání bez omezení

Byli jste zrovna na toaletě, když ve fotbalovém zápase padl rozhodující gól? Klidně si jej vraťte zpět a podívejte se na něj znovu, a to i během živého přenosu. Tato funkce se hodí častěji, než si myslíte, a jak si na ni jednou zvyknete, nebudete už s možnostmi běžné televize spokojení.

Nahrávejte bez omezení

Můžete si vybrat, které pořady chcete uložit až na dobu 30 dní od vysílání. Ty se vám automaticky nahrají a vy si je můžete pustit třeba i po návratu z delší dovolené. O nic nepřijdete a s vašich oblíbených programů vám nic neunikne.

Kde internetovou televizi pořídit?

Poskytovatelů je celá řada, ale vždy se vyplatí dívat se nejen na cenu, ale také vždy ověřit dostupnost televize ve vašem regionu. Ne všichni poskytovatelé pokrývají celé území, případně je signál nedostatečný. U televize s wifi, kdy chcete také volně brouzdat na internetu, to může být skutečně zásadní problém.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Komentáře k článku