InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Definitivní záchrana! Táborsko smetlo Armu třemi góly a pošesté v řadě neprohrálo

Fotbalisté Táborska se radují z vítězství nad Armou 3:0. , Autor: Josef Janda

Fotbalisté Táborska se radují z vítězství nad Armou 3:0.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Prvomájové odpoledne přilákalo do Tábora na druholigový fotbal téměř osm stovek diváků. Příznivci Táborska doufali, že se svěřencům trenéra Sergejse Golubevse podaří porazit Ústí nad Labem, což by znamenalo definitivní záchranu v soutěži. Úvod zápasu příliš vzrušení nenabídl, nicméně hned z první vážnější akce udeřil Leoš Vozihnoj hlavou. Vedení Táborska navýšil ještě do poločasu střelou mezi nohy ústeckého gólmana David Krch. Ústečtí v první půli táborskou branku v podstatě neohrozili. Po změně stran už musel gólman Zadražil předvést elitní zákrok, když vytáhl mimo nebezpečí ránu pod břevno. Ústečtí však na své hostitele neměli a převahu Táborska potvrdil ještě v závěru Muhamed Tijani, který se tváří v tvář brankáři nemýlil – 3:0.

 

Táborsko neprohrálo pošesté v řadě, díky třem bodům drží v klidu 9. místo a užívá si jistotu druhé ligy také pro příští sezonu. Naopak Ústí nad Labem nevyhrálo už deset zápasů v řadě a ze sestupové pozice ztrácí tři body na Chrudim, která má zápas k dobru. Příští utkání odehraje Táborsko ve středu 4. května právě v Chrudimi, v neděli pak pojede do Varnsdorfu.

FC MAS Táborsko – FK Ústí nad Labem 3:0 (2:0), branky: 23. Vozihnoj, 38. Krch, 83. Tijani, rozhodčí Proske – Pochylý, Poživil, ŽK (2-1): 60. Krch, 78. Mezera – 54. Švanda, 776 diváků.

FC MAS Táborsko: Zadražil – P. Plachý, Navrátil, Mezera, Kosek – Krch (85. Mrsic), Holiš, Javorek (88. Thioub), Vozihnoj (88. Šplíchal) – Robakidze (61. Liepa), Tijani (85. Mach).

FK Ústí nad Labem: J. Plachý – Hudec, Čítek (46. Emmer), Tymošenko, Kurka – Švanda, D. Černý (46. Havrda), Strada (67. Miskovič), Čičovský (79. Gedeon), Jiránek – Ogiomade.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k zápasu Táborska s Ústím nad Labem další podrobnosti.

Asistent trenéra Táborska Martin Bárta se vyjádří nejen k zápasu, ale také k postupné cestě týmu za jistotou záchrany.

Záložník Táborska David Krch přiblíží svůj první gól v dresu Táborska a promluví o pocitech před zápasem, který vedl k definitivní záchraně týmu.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace