Budeme teď hrát o to, abychom fanouškům aspoň vrátili úsměv na tvář a napravili si trochu reputaci, říká Klíma

Budeme teď hrát o to, abychom fanouškům aspoň vrátili úsměv na tvář a napravili si trochu reputaci, říká Klíma

Jiří Klíma nastoupil ke svému stému ligovému utkání a zaznamenal i gól, což ho potěšilo. Bez ohledu na jeho příspěvěk však Baník odešel se Slováckem poražen. V prvním dějství to přitom vypadalo, že by Ostrava v Uherském Hradišti prohrát nemusela...

"Není to poprvé. Děláme takové chyby, že nás za to soupeři prostě trestají. My se pak na další šance nadřeme a soupeř jich má hodně," uvedl na webu fcb.cz bývalý útočník Mladé Boleslavi, Jihlavy nebo Znojma.

Nemůže být problém s mladou zálohou? "Tak, mladou… Je tam Buchtič s Kalym, kteří už těch zápasů mají několik a je jedno, kolik jim je. Už jsou na tu ligu zvyklí. A Boulis s Peťou Jaroněm mají takovou výkonnost, že předčili ty starší. Takže to není o tom, že by tam byla nějaká nekvalita. Možná nějaká ta zkušenost v situaci, kdy je dobré to spíš přidržet a rozdat to klidně i zpátky, to jim třeba ještě chybí. Ale do toho se dostanou jen díky odehraným zápasům," podotkl na stránkách fcb.cz pětadvacetiletý forvard.

Jeho klub ztratil poslední prohrou definitivně šanci na čtvrtou příčku. "Je to tak. Jeli jsme sem s tím, že chceme vyhrát a vyvinout na Slovácko ještě nějaký tlak, protože Slovácko ještě hraje pohár a bude toho mít hodně. Ale ta šance teď už není a my teď budeme hrát o to, abychom fanouškům aspoň vrátili úsměv na tvář a napravili si trochu reputaci," podotkl na fcb.cz svěřenec Tomáše Galáska, jehož tým porazil z posledních devíti soutěžních duelů pouze Jablonec.

Ročník 2021/2022 tak pro Baník skončí bez výrazného úspěchu. "My jsme si tu sezonu prohráli domácími zápasy s Teplicemi, Karvinou a Libercem. Tam kdybychom body, které se od nás čekaly, uhráli, hráli bychom na Slovácku úplně jiný zápas. A ta sezona by vypadala úplně jinak. My jsme si dojem z celé sezony, který nemusel být výsledkově špatný, prohráli těmi třemi zápasy doma," uzavřel na fcb.cz konkurent Almásího se Smékalem.

Fraška v Edenu! VAR hlavnímu nejdříve pomohl, pak ho zcela zazdil. Proč bylo v nastavení všechno špatně?!

Zdroj: fcb.cz